Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye İle Nergis Polisleri Görünce...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye İle Nergis Polisleri Görünce Çok Korkuyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 10. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahir Asiye’ye, aşık olur. Asiye’nin çocukları da artık Mahir’i, baba olarak kabul etmeye başlar. Raif, Asiye’nin arkadaşı Meral’le yakınlaşıp onlar hakkında bilgi almaya çalışır. Cemal ile Asiye, ortadan kaybolur. Herkes onları merak eder. Cemal ise, Asiye’yi kaçırır. Ondan söz almadan bırakmayacağını söyler. Kaderimin Oyunu 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asiye ile Nergis, polisleri görünce çok korkuyor!

Cuma Dizileri 2021

Asiye İle Nergis Polisleri Görünce Çok Korkuyor!

Kaderimin oyunu 10. bölüm 2. fragmanında; Cemal, Asiye’ye kendisini affettirmek için elinden geleni yapıyor. Zahide, Asiye’ler hakkında yeni bir şeyler öğreniyor. Nedret ise, kızı zarar görmeden onları konaktan gönderme derdine düşüyor. Mahir, yolda giderken polis çevirmesine yakalanıyor. Aynı arabada bulunan Asiye ile Nergis, polislere yakalanmaktan çok korkuyor.

İşte Kaderimin Oyunu 10. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 9. BÖLÜM  ÖZETİ!

Nedret hanım, Nergis’in Cemal’e baba dediğini duyar. Ama kızı için susar. Oğlu Raif ile konuşur. Onunda bu durumu bildiğini öğrenir. Nedret Cemal’e, Asiye’nin onun karısı ve çocukların da onun babası olduğunu bildiğini söyler. Cemal, onun öğrendiklerini kabul eder. Ancak onları yıllar görmediğini, ilk kez burada karşılaştığını söyler.

Nedret, kızı için susar. Raif, Mahire büyük bir tuzak kurar. Onun kurduğu tuzağı Cemal görür. Mahir’in şirkette ilk hazırladığı ihalede karşı firmaya verilecek fiyat önceden Raif tarafından verilir. Şirket, ihaleyi kaybeder. Harun, Mahir’in karşı firmaya verilecek fiyatı bildirdiğini ve kendisine ihanet ettiğini düşünür.

Onu evinden kovar. Cemal, kayıtsız kalamaz ve Harun beyi, Mahir’e bu tuzağı Raif’in kurduğunu söyler. Ortalık karışır. Harun, konaktan ve şirketten Raif’i kovar. Ama o ne şirketten ne de konaktan gitmek istemez. Nedret, oğlunun arkasında durur.

Nergis, doğum gününde babasını yanında ister. Asiye, Cemal’le konuşup kızının doğum gününü onuna istediğini söyleyip yerini konum atar. Cemal, kızının doğum günü için hediye alıp yola çıkar. Ancak Nedret, durumu anlayıp Cemal’ın o doğum gününe gitmesini engeller.

Nergis, babasını beklemekten yorulur. Mahir, oğlunu okuluna bırakıp gelir. Hatta, ısrar etse de kızının doğum gününe yetişmek için onula olmaz. Nergis, onu artık babası olarak kabul eder ve ona sarılır. Cemal, kendi oğlunun isteğini kabul etmeyip Nergiis’in doğum gününe yetişmeye çalışır. Ancak yetişemez. Nergis’i, Mahir’e sarılırken görür. Büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve onları uzaktan bakarak ağlar.

Kaderimin Oyunu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’yi Kaçırıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler