Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazan Öldürülmeden Bulunabilecek Mi?

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazan Öldürülmeden Bulunabilecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Mihri, kızına tecavüz eden ve onun ölümüne neden olan Ejder’in hapisten çıktığını öğreniyor. Onun başka insanlara zarar vermemesi için onun fotoğrafını her yere dağıtıyor. Ejder, çalıştığı insanlarla tekrar karanlık işlere bulaşıyor. Hazan, fidye karşılığında kaçırılıyor. Ejder, planda olmamasına rağmen Hazan’a tecavüz edince işler karışıyor. Son Nefesime Kadar 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hazan, öldürülmeden bulunabilecek mi?

Son Nefesime Kadar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2….

Hazan Öldürülmeden Bulunabilecek Mi?

Son Nefesime Kadar 2. bölüm 1. fragmanında; Mihri, Ejder’in peşini bırakmıyor. Onu bir daha suç işlemeden tutuklamak istiyor. Tamer, yaptığı şey için büyük bir pişmanlık duyuyor. Ancak çok geç kalıyor. Hazan, bir yere kapatılıyor. Ejder, Hazan’dan kurtulmaları gerektiğini düşünüp onu öldürmeye hazırlanıyor.

İşte Son Nefesime Kadar 2. bölüm 1. fragmanı….

SON NEFESİME KADAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Polis komiseri olan Mihri, mutlu bir evlilik yaşıyor ve iki çocuğu oluyor. Kızının başına gelenlerle Mihri, kocasıyla boşanmalarına neden oluyor. Melisa, tecavüze uğrayıp hamile kalıyor. Bu durumu annesine açıklıyor. Bebeğini doğurduktan sonra intihar ediyor. Mihri, kızının kendisini asmış bir vaziyette buluyor.

Yıllar geçiyor ve Mihri, kızının oğlunun adını Umut koyuyor. Umut, yıllar sonra okula başlıyor. Ama Mihri, ondan şikayet duyuyor. Onun babasının genlerini almış olmasından korkuyor. Ejder’ın hapishaneden çıktığını öğrenen Mihri, onun fotoğrafını her yere dağıtıyor. Taner, kızı için patronundan zam istiyor.

Alamayınca, Şahin’le işbirliği yapıp para koparmak için Hazan’ı kaçırmalarını ve istedikleri paranın yarısını istediğini söylüyor. Adamlar parayı duyunca hemen Hazan’ın arabasının önünü kesiyor. Onu götürüp bir yere saklıyor. Ejder, kıza taciz etmeye başlıyor.

Cihangir bey Taner’i yanına çağırıyor ve ona kızı için gereken öğretim kredisini karşılayacaklarını söylüyor. Taner, yaptığından pişman oluyor. Ancak kızın kaçırıldığını ve bundan dönüşü olmadığını öğreniyor. Mihri, Ejder’in bir suç daha işleyeceğini bildiği için onun kızına tecavüz edip alı koyduğu evin önüne gidiyor.

Ejder, Hazan’a tecavüz ediyor. Elleri kolları bağlı Hazan’ı gören kişi onu kurtaracak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler