Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer İle Türkan Yakınlaşmaya...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer İle Türkan Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 2. yeni bölümüyle 1 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Düğününün akabinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Türkan yıkılır. Somer’in onu sevmediğini ve karısı olmasını istemediğini öğrendikten sonra o evde kalmak istemeyen Türkan, Rüçhan’ın tepkisiyle karşılaşır. Öte  yandan Somer, sevgilisinin hamile olduğunu öğrenir. Sadık, içinde kötü bir his olduğunu söyler. Nesrin durumu anlamasa da kötü haber ulaşmakta gecikmez. Türkan Somer’den boşanmak istediğini söyler. Üç Kız Kardeş 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Somer ile Türkan, yakınlaşıyor mu?

Somer İle Türkan Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

Üç Kız Kardeş 2. bölüm 2. fragmanında; Rüçhan, Türkan’ın yaralarını kapatıp ona, Somer’in eninde sonunda onu seveceğini söylüyor. Türkan, annesinin dediği gibi yapıcı olmaya çalışıyor ve Somer’le gece dışarı çıkıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 2. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadık ile Nesrin, üç kızlarıyla mutlu bir hayat yaşar. Somer, zengin bir ailenin oğludur. Annesi Rüçhan, oğlunun onaylamadığı bir kızla ilişkisi olduğunu öğrenir. Onu bırakması içinde oğlunu evlendirmeye karar verir. Gidip Sadık’ın büyük kızı Türkan’a talip olur. Nesrin, kızının zengin bir aileye gelin gideceği için mutlu olur.

Rüçhan, gelip Türkan’ı oğluna ister. Türkan, Somer’i görünce beğenir ve pembe hayaller kurmaya başlar. Rüçhan, arayı uzatmadan hemen düğün dernek kurar. Türkan, masal gibi bir düğünle Somer’le evlenir. Somer, Mine’yi bırakmaz. Onunla görüşmeye devam eder.

Düğün bittikten sonra Somer Türkan’a, onunla sadece imza üzerinde evli olacaklarını asla, gerçekten karı koca olamayacaklarını söyler. Türkan, ailesinin de rızasını alarak mutlu bir evliliğe adım attığını düşünürken zavallı genç kız evliliğinin karanlık bir kuyuya dönüşeceğini ilk gece Somer’in yaptığı itirafla öğrenir.

Somer, Türkan’ı gelinlikle bırakıp sevgilisi Mine’nin yanına gider. Türkan ise, günlerce aç susuz evde tek başına kalır. Rüçhan, düğünden sonra Türkan’ın yanına gider. Somer’in evde olmadığını öğrendikten sonra deliye döner. Oğlunun evde olmamasının sorumlusu olarak Türkan’ı görür ve ona cehennemi yaşatır.

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’den Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler