Ana SayfaDizilerYargı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin'in Gönderdiği Video Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Yargı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin’in Gönderdiği Video Ortalığı Karıştırıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 23. yeni bölümüyle 6 mart pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin’in mahkemesine bir gün kala, Yekta ona büyük bir tuzak kurar. Onun öfkesini kontrol edemediğini ispatlamaya çalışır. Zamanla yarışan Ilgaz, olay yerine gidip üçüncü kurşunu da bulur. Eren’in de yardımıyla arama emri hızlanır ve kurşun incelemeye alınır. Hakim, Ceylin’in tutuklu yargılanmasına karar verir. O sırada Eren, kurşunun raporunu yetiştirir ve Ceylin’in tutuksuz yargılanmasına karar verilir. Yekta, oğlunu öldürme suçundan göz altına alınır. Yargı 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Engin’in gönderdiği video ortalığı karıştırıyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin’in Gönderdiği Video Ortalığı Karıştırıyor!

Yargı 23. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, Engin’den gelen videoyu Ilgaz’a göstermek istemiyor. Ilgaz, Ceylin’in kendisinden bir şeyler sakladığını anlayıp çöpte ona gelen zarfı buluyor. Ceylin’in şifresini açtıran Ilgaz, Engin’in videosunu izliyor. Yekta, oğlunu hapisten kaçırma suçundan göz altına alınıyor.

İşte Yargı 23. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Yekta, diplomasız bir avukat olduğunu Ceylin ile Ilgaz’ın ispat edememesi için koskoca üniversitesinin arşivini havaya uçurur. Laçin, Yekta’dan habersiz Murat’ı hapisten çıkartmak için bir avukat tutar. Avukata cinayet saatinde Murat’ın orada olmadığını kanıtlayan bilgiler verir. Avukat, delillerle Murat’ın o saatlerde başka yerde olduğunu ispatlar.

Yekta, Ceylin’in öfke problemi olduğunu ispatlamak için başsavcıya çıkıp şikayette bulunur ve bilir kişi ister. Ceylin, bilir kişinin elinde kocaman bir saksıyla geldiğini görür. Bilir kişi saksıyı tam masanın ortasına koyup Ceylin’e, onu göremediğini saksıyı yana itmesini ister.

Daha sonra Ceylin’i kışkırtan sözler söyler. Ceylin onun, Yekta tarafından tutulmuş biri olduğunu anlayıp odayı terk eder. Arkasından adam burnu kanayarak çıkar ve Ceylin’in kendisine saldırdığını söyler. Derya savcı Ceylin’i nezarete attırır. Ilgaz, Neva’nın Ankara’daki evini sattığını ve o paranın hesabında olmadığını öğrenir.

Pars’a gidip durumu anlatır. İkilinin arası bu yüzden bozulur. Pars, Ceylin’e yardım etmeyi bırakır ve mahkemeye kadar onun nezarette kalmasını sağlar. Olayın olduğu gün silah seslerini duyan iki kişi Ilgaz’ı arar. Ilgaz, onlardan üç adet silah sesi duyduklarını öğrenir ve olay yerinde inceleme yapılmasını ister.

Onayın çıkması uzayınca kendisi gidip olay yerinde üçüncü kurşunu da bulur. Dokunmadan Eren’e söyler ve Eren ile babası inceleme yapılmasını hızlandırır. Kurşun hemen incelemeye verilir. Mahkeme başlar. Ceylin, ifadesine başlar. Yekta, aralara girip Ceylin’i, suçlar.

Hakim, Ceylin’in tutuklu yargılanmasına karar verir. O sırada Eren, dosyayı mahkemeye yetiştirir. Üçüncü kurşun Niyazi’nin evinde bulunan silahla eşleşir ve Engin’in de DNA’sı bulunur. Öyle olunca Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır. Laçin, Murat’ı hapisten kurtarır ve onunla kaçmaya çalışırken Yekta gelir.

Onu zorla eve götürür. O sırada Eren gelir ve Yekta’yı Engin’i öldürme suçundan göz altına alır. Ceylin, kendisine gelen zarfın içindeki videoyu açar ve Engin’in ölmeden önce kendisine gönderdiğini, onun tutuklanmayacağını tahmin ettiğini öğrenir.

Yargı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin’den Gelen Video Ceylin’i Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler