Ana SayfaDizilerYargı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin'den Gelen Video Ceylin'i Şok Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Engin’den Gelen Video Ceylin’i Şok Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin’in mahkemesine bir gün kala, Yekta ona büyük bir tuzak kuruyor. Onun öfkesini kontrol edemediğini ispatlamaya çalışıyor. Zamanla yarışan Ilgaz, olay yerine gidip üçüncü kurşunu da buluyor. Eren’in de yardımıyla arama emri hızlanıyor ve kurşun incelemeye alınıyor. Hakim, Ceylin’in tutuklu yargılanmasına karar veriyor. O sırada Eren, kurşunun raporunu yetiştiriyor ve Ceylin’in tutuksuz yargılanmasına karar veriyor. Yekta, oğlunu öldürme suçundan göz altına alınıyor. Engin’den gelen video, Ceylin’i şok ediyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin’den Gelen Video Ceylin’i Şok Ediyor!

Yargı dizisinin 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yekta, diplomasız bir avukat olduğunu Ceylin ile Ilgaz’ın ispat edememesi için koskoca üniversitesinin arşivini havaya uçuruyor. Laçin, Yekta’dan habersiz Murat’ı hapisten çıkartmak için bir avukat tutuyor. Avukata cinayet saatinde Murat’ın orada olmadığını kanıtlayan bilgiler veriyor. Avukat, delillerle Murat’ın o saatlerde başka yerde olduğunu ispatlıyor.

YARGI 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yekta, Ceylin’in öfke problemi olduğunu ispatlamak için başsavcıya çıkıp şikayette bulunuyor ve bilir kişi istiyor. Ceylin, bilir kişinin elinde kocaman bir saksıyla geldiğini görüyor. Bilir kişi saksıyı tam masanın ortasına koyup Ceylin’e, onu göremediğini saksıyı yana itmesini istiyor.

Daha sonra Ceylin’i kışkırtan sözler söylüyor. Ceylin onun, Yekta tarafından tutulmuş biri olduğunu anlayıp odayı terk ediyor. Arkasından adam burnu kanayarak çıkıyor ve Ceylin’in kendisine saldırdığını söylüyor. Derya savcı Ceylin’i nezarete attırıyor. Ilgaz, Neva’nın Ankara’daki evini sattığını ve o paranın hesabında olmadığını öğreniyor.

Pars’a gidip durumu anlatıyor. İkilinin arası bu yüzden bozuluyor. Pars, Ceylin’e yardım etmeyi bırakıyor ve mahkemeye kadar onun nezarette kalmasını sağlıyor. Olayın olduğu gün silah seslerini duyan iki kişi Ilgaz’ı arıyor. Ilgaz, onlardan üç adet silah sesi duyduklarını öğreniyor ve olay yerinde inceleme yapılmasını istiyor.

Onayın çıkması uzayınca kendisi gidip olay yerinde üçüncü kurşunu da buluyor. Dokunmadan Eren’e söylüyor ve Eren ile babası inceleme yapılmasını hızlandırıyor. Kurşun hemen incelemeye veriliyor. Mahkeme başlıyor. Ceylin, ifadesine başlıyor. Yekta, aralara girip Ceylin’i, suçluyor.

Hakim, Ceylin’in tutuklu yargılanmasına karar veriyor. O sırada Eren, dosyayı mahkemeye yetiştiriyor. Üçüncü kurşun Niyazi’nin evinde bulunan silahla eşleşiyor ve Engin’in de DNA’sı bulunuyor. Öyle olunca Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalıyor. Laçin, Murat’ı hapisten kurtarıyor ve onunla kaçmaya çalışırken Yekta geliyor.

Onu zorla eve götürüyor. O sırada Eren geliyor ve Yekta’yı Engin’i öldürme suçundan göz altına alıyor. Ceylin, kendisine gelen zarfın içindeki videoyu açıyor ve Engin’in ölmeden önce kendisine gönderdiğini, onun tutuklanmayacağını tahmin ettiğini öğreniyor.

Yargı 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin’e Gelen Görüntüler Onu Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler