Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Annesinin Hayalinden Kurtulmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Annesinin Hayalinden Kurtulmaya Çalışıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 60. yeni bölümüyle yarın ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye, Naci’nin hastalığının yeniden geldiğini öğrenince ne yapacağını bilemez. Onu mutlu etmek için onunla lunaparka bile gider. Han, seanslara başlar ve kendisinin manyak olduğunu doktor hanıma onaylatmaya çalışır. Masumlar Apartmanı 60. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Safiye, annesinin hayalinden kurtulmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Annesinin Hayalinden Kurtulmaya Çalışıyor!

Masumlar Apartmanı 60. bölüm 2. fragmanında; Safiye, Naci’nin hastalığının yeniden geldiğini öğrenince annesinin hayalini tekrar görmeye başlıyor. Onun seslerinden ve kahkahalarından kurtulmak için onun fotoğraflarını camdan aşağı atıyor. Abidin, Gülben’e hakaretler ediyor. Han, Abidin’i kazan dairesine götürüp ona ceza kesiyor. Naci, Safiye’yi sokakta buluyor.

İşte Masumlar Apartmanı 60. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 59. BÖLÜM ÖZETİ!

Esat, sesleri duyup yukarı çıkar. Daireden gelen kokuları hissedince onlara orada ne sakladıklarını sorar. Kimse ona cevap vermeyince içeri girip bakmak ister. Han ise Esat’ı, iteleyip daireye girmesini engeller. Safiye Gülben’e, Esat’a gerçekleri söylememesini onun kocasıyla arasının bozulmasını istemediğini söyler.

Ama Gülben Esat’a, gerçekleri anlatır. Ona, o dairede çöp biriktirdiklerini ve hiçbir şey atamadıklarını, orada kendisinin çişli çarşaflarının da olduğunu itiraf eder. Esat, onları orada neden sakladıklarına bir anlam veremez. Gülben, on gün ilk kez o daireden bir poşet alıp çöpe atmayı başarır.

Han, ablasının kendisini asla eve almayacağını düşünmeye başlar. Gidecek yeri olmadığı için gidip Anıl’ın yanına sığınır. Safiye, Naci’yle konuştuktan sonra bir de babasının Han’ı özlemesine dayanamadığı için Han’ı eve çağırır. Onu kendi banyosuna sokup onu kendi elleriyle çocukluğundaki gibi onu yıkar.

Ondan sonra onun eve girmesini kabul eder. Onu ve ailesini bir arada toplamak için bir akşam yemeği düzenler. Gülben’e gidip onu yemeğe davet eder. Şennur, yemeğe gitmek istemeyince Gülben’de yemeğe gelemeyeceğini söyler. Safiye, kendisini zorlayıp Naci’ye Anıl’dan bir not gönderir ve onu gidip her zaman buluştukları çay bahçesine gider.

İkili yıllar öncesi buluştukları gibi parkta buluşur. Gülben, doktor hanımla görüşmeye gider. Ona, neden kendilerini bir çöp gibi hissettiklerini anlatır. Doktor hanım görüşmede Gülben’le çocukluğuna gider. Konuşmadan sonra Gülben’den o daireden bir çöp daha alıp atmasını, sonrasında kendisine ‘aferin’ demesini ister.

Gülben, bir değil iki tane çöp atacağını söyler. Safiye, salonun duvarına en mutlu aile fotoğrafını yerleştirir. Tüm aileyi tekrar yemekte bir araya toplar. Naci, yemeğe tatlı alıp gelir. Safiye, elleriyle o tatlıyı almayı başarır. Şennur’u kocası arıyor ve onu eve dönmesi için tehdit eder.

O eve dönmek istemeyince kapıya dayanır ve Şennur’u zorla eve götürmek ister. Gülben, Abidin’in Şennur’u zorla götürmesine engel olmaya çalışırken onu iter. Abidin, merdivenlerden aşağı yuvarlanır. Han, doktor hanımla terapilere başlar. Ondan kendisini affetmek için yardım ister. Naci Safiye’ye, hastalığının yeniden geldiğini itiraf eder.

Masumlar Apartmanı 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yi Mutlu Etmek İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler