Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Somer'le Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Somer’le Yüzleşiyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rüçhan, Türkan’ın yaralarını kapatıp ona, Somer’in eninde sonunda onu seveceğini söyler. Türkan, annesinin dediği gibi yapıcı olmaya çalışır ve Somer’le gece dışarı çıkar. Üç Kız Kardeş 2. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Türkan, Somer’le yüzleşiyor.

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer İle Türkan Yakınlaşmaya…

Türkan Somer’le Yüzleşiyor!

Üç Kız Kardeş 2. bölüm 1. ön izlemesinde; Türkan, Rüçhan’ın dayağıyla hastanelik oluyor. Bunu duyan Somer, onun yanına gidiyor ve haline çok üzülüyor. Türkan Somer’e, kendisiyle evlenmek istemediğini keşke baştan söyleseydi, bunların olmayacağını söylüyor. Somer, Türkan’ın o halini görünce suçluluk duymaya başlıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 2. bölüm 1. ön izlemesi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadık ile Nesrin, üç kızlarıyla mutlu bir hayat yaşar. Somer, zengin bir ailenin oğludur. Annesi Rüçhan, oğlunun onaylamadığı bir kızla ilişkisi olduğunu öğrenir. Onu bırakması içinde oğlunu evlendirmeye karar verir. Gidip Sadık’ın büyük kızı Türkan’a talip olur. Nesrin, kızının zengin bir aileye gelin gideceği için mutlu olur.

Somer, İngitere’den tanıştığı Mine’yle birbirlerini çok sever. Somer’in annesiyle babası, oğullarının o kızla evlenmesine ve birlikte yurt dışında yaşamasına karşı çıkar. Hatta Somer, işçilerin önünde babasından büyük bir dayak yer. Mine, sürpriz yapıp Somer’in yanına gelir.

Rüçhan, Türkan’ı görüp beğenir. Onun ailesine Türkan’a talip olacağını duyurur. Hiçbir şeyden habersiz Türkan, Somer’i görünce beğenir ve pembe hayaller kurmaya başlar. Rüçhan, arayı uzatmadan hemen düğün dernek kurar. Türkan, masal gibi bir düğünle Somer’le evlenir. Somer, Mine’yi bırakmaz. Onunla görüşmeye devam eder.

Hatta Mine, düğüne bile gelir. Somer’in derdi, annesi ile babasının dediğini yaptıktan sonra Mine’yle yurt dışına kaçmaktır. Düğün bittikten sonra Somer Türkan’a, onunla sadece imza üzerinde evli olacaklarını asla, gerçekten karı koca olamayacaklarını söyler. Türkan, ailesinin de rızasını alarak mutlu bir evliliğe adım attığını düşünürken zavallı genç kız evliliğinin karanlık bir kuyuya dönüşeceğini ilk gece Somer’in yaptığı itirafla öğrenir.

Somer, Türkan’ı gelinlikle bırakıp sevgilisi Mine’nin yanına gider. Türkan ise, günlerce aç susuz evde tek başına kalır. Rüçhan, düğünden sonra Türkan’ın yanına gider. Somer’in evde olmadığını öğrendikten sonra deliye döner. Oğlunun evde olmamasının sorumlusu olarak Türkan’ı görür ve ona cehennemi yaşatır.

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’den Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler