Ana SayfaDizilerMahkum 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Babasıyla Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Mahkum 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Babasıyla Yüzleşiyor!

Fox Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Mahkum, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre’nin yardımıyla Fırat ve 4 koğuş arkadaşı güvenli bir yere yerleşiyor. Barış, köstebeğin Savaş olduğunu öğrenince Raif’e babasının ismini vermek istiyor. Ancak yapamıyor ve Barış’ın ismini veriyor. Fırat, cinayet bıçağını gömdüğü yeri hatırlıyor. Ama Barış’ın tuzağına düşüyor. Fırat’ın bir b planı var mı? Mahkum 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, kendisi olarak babasıyla yüzleşiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Barış Babasıyla Yüzleşiyor!

Mahkum 13. bölüm 1. fragmanında; Arkadaşları Fırat’a doğum günü sürprizi hazırlıyor. Fırat, karısının katilini bulup kızına kavuşmayı diliyor. Tahir, Cemre’yi tehdit ediyor. Sasha ile Barış, Sinyör’ün Zahit bey olmasından şüpheleniyor. Zahit. Sinyör’ün kim olduğunu bilmediğini ama, onun oğlu Barış olduğunu bildiğini söylüyor. Barış, babasının gözlerine bakarak öldürmeyi kendisine onun öğrettiğini söylüyor.

İşte Mahkum 13. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat ve koğuş arkadaşları kaçtıktan sonra emniyet harekete geçiyor. Tüm yolları tutup onları bulmak için seferber oluyor. Kamyonetle kaçan beş kafadar yolda başka bir araca geçiyor. Polisler kamyoneti buluyor. Ancak içinde onları bulamıyor. Fırat ve arkadaşları Cemre’nin yardımıyla güvenli bir yere yerleşiyor.

Ertesi gün Fırat ilk iş olarak kızını almaya yurda gidiyor. Ama onun yurda geleceğini bilen Barış, Nazlı’yı alıp saklıyor. Büge, Nazlı’nın Sasha’nın yanında olduğunu anlıyor ve onu alip kendi evine getiriyor. Fırat, cinayet bıçağını bulup kendisini aklamak için arabasını bulmaya gidiyor.

Arabanın çalınmış olduğunu anlayıp hurdalığa gidiyorlar. Fırat arabasını orada buluyor. Arabanın içinde bıçak bulunmuyor. Yolda Fırat, bıçağı Barış’ın çiftlik evinin bahçesine gömdüğünü hatırlıyor. Kendisi Barış’ı arayıp orada buluşmak istiyor. Arkadaşları da temizlik görevlisi kılığında bahçeyi temizleyeceklerini söyleyip içeri girip bıçağı aramaya başlıyorlar.

Sasha ile Barış, onların bıçağı bulmalarını bekleyip ellerinden bıçağı almayı planlıyor. Bu arada Raif Barış’ı sıkıştırıyor. Barış, Raif’e köstebek olarak babasının ismini vermeyi düşünüyor. Onunla son kez oturup bir yemek yemek istiyor. Yemekte Zahit, Barış’ı o hale kendisinin getirdiğini söyleyip pişmanlığını dile getirip ağlıyor.

Barış, babasının ismini vermekten vazgeçiyor. Raif’e, köstebeğin ölen kardeşi olduğunu söylüyor. Raif, Barış’tan kan borcunu ödemesini istiyor. Feyza’nın kanı kan alacaklarını söylüyor. Fırat’ın arkadaşları bahçede bir kutu buluyor. Barış ile Savaş, içinde bıçak olduğunu düşündükleri kutuyu onlardan istiyor. O arada polislerin yaklaştığını anlayan Fırat, ne yapacak?

Mahkum 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Cinayet Bıçağını Buluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler