Ana SayfaDizilerMahkum 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Cinayet Bıçağını Buluyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Cinayet Bıçağını Buluyor Mu?

Fox Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Mahkum, 12. yeni bölümüyle 3 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat ve koğuş arkadaşları özgürlüklerinin ilk gününü yaşar. Barış, Nazlı ile birlikte bir video çekip Fırat’a gönderir. Onunla buluşmak istediğini söyler. Fırat, Barış’ın buluşma teklifini kabul eder. Her ihtimalleri düşünen Fırat, kendisi de bir plan yapıp onunla buluşmaya gider. Mahkum 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, cinayet bıçağını buluyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Cinayet Bıçağını Buluyor Mu?

Mahkum 12. bölüm 2. fragmanında; Barış, Savaş olmaktan iyice sıkılıyor. Fırat, cinayet bıçağını bulmak için harekete geçiyor. Sasha, bıçağı Fırat bulmadan kendisi bulmak istiyor. Barış, köstebeğin Savaş olduğunu öğrendikten sonra Raif’e, bir isim açıklama durumunda kalıyor. Fırat ile Barış buluşuyor. Elindeki bıçağı gösteren Fırat Barış’a, özgürlüğü kutladığını söylüyor.

İşte Mahkum 12. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Hapishane müdürü, müfettişlerin geleceği gün tüm mahkumlarında olduğu bir etkinlik düzenler. Sinema seyredileceği günde Fırat ve arkadaşları da müdüre yardım eder. Fırat, kaçış planını en ince ayrıntısına kadar düşünür. Etkinlik günü diğer mahkumlar isyan çıkartmayı düşünür. Fırat, bu isyanı engellemek için kaçış planına isyan çıkartmak isteyen mahkumu da dahil eder.

Barış, Raif’le buluşur. Raif, Barış’ın gözü önünde toplantıya katılan diğer kişiyi öldürür ve onun bir köstebek olduğunu söyler. Barış’a, diğer köstebeğin onun şirketin de olduğunu bunu da sadece Fırat savcının bildiğini söyler. Köstebeğin kim olduğunu bulmak için Barış, şirkette bir araştırma yapar. Ama bir sonuca ulaşamıyor.

Hemen Fırat’ı görmeye hapishaneye gidiyor. Ona, Raif’in verdiği fotoğrafı gösterip o köstebeğin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Barış, Fırat’tan bir bilgi alamıyor. Büge, Savaş’ın karanlık işlerden kazandığı paraları kendi hesabına yatırdığını ve bir çok gayri menkul edindiğini öğreniyor.

Onun kendisiyle evlenmesinin bu iş olduğunu düşünmeye başlıyor. Barış’a, Savaş’ın saklamasını istediği yüzüğü veriyor. Sasha, yüzüğü araştırıyor. Ancak bir ip ucuna ulaşamıyor. Büge, Sasha ile konuşmaya gidiyor. Yüzüğü aldığı sırada yüzük düşüyor ve içinden bir hafıza kartı çıkıyor.

Büge ile Sasha, videoyu izleyince köstebeğin Savaş olduğunu öğreniyor. Hapishanedeki etkinliğe Barış’ta sponsor olarak katılıyor. Sinema gösterisi başladıktan sonra Fırat oradan kaçıyor. Ekrana Fırat’ın kaçtığını söylediği video çıkıyor. Kapıya özel harekat timleri geliyor. Eren, mikrofona içeriden silah sesleri veriyor.

Özel harekat timlerini başka yere yönlendirildikten sonra Fırat’ın koğuş arkadaşları onların kılığına girip Fırat’ın peşinden gidiyor. Kendilerini bekleyen kamyona binip kaçmayı başarıyorlar.

Mahkum 12.. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış’ın Buluşma Teklifinin Altından Ne Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler