Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 126. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Fikret'i Kurtaracak Mı?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 126. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Fikret’i Kurtaracak Mı?

Atv’nni sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 126. bölümüyle 3 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Lübnan’da iç savaş çıktığını ve ülkeye giriş çıkışların yasaklandığını öğrenir. Mehmet, Züleyha’nın kendisinden şüphelendiğini anlar ve ona kim olduğunu sorar. Çetin ile Fikret, savaşın ortasında kalır. Fikret, bu savaşta vurulur. Fikret’e ne olacak? Bir Zamanlar Çukurova 126. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Fikret’i kurtaracak mı?

Perşembe Dizileri 2021

Mehmet Fikret’i Kurtaracak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 126. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, Fikret’in Beyrut’a gittiğini öğreniyor ve Züleyha’ya onun neden oraya gittiğini soruyor. Lütfiye, Fikret’tnen haber alamayınca onun hayatından endişelenmeye başlıyor. Mehmet, Beyrut’a gidiyor ve Fikret’le Çetin’i savaşın ortasında buluyor. Onları korumak için karşı tarafa ateş etmeye başlıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 126. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1498378113507602435

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 125. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret ile Züleyha, belediye seçimlerinde karşılaşır. Züleyha, Fikret’in kendisine soğuk davrandığını fark edip neden kendisiyle konuşmadığını sorar. Oda, kendisine inanmadığı sürece onunla konuşmayacağını söyler. Mehmet’in arabası patlar. Züleyha, Mehmet’in arabanın içinde olduğunu düşünüp feryat etmeye başlar.

Ama Mehmet, otelden çıkar. Züleyha, koşup Mehmet’e sarılıp ağlamaya başlar. Fikret’de, arabasına binip gider. Mehmet Züleyha’yı, yemeğe götürür. Züleyha, dakikalar önce arabası patlayan Mehmet’in rahat tavırları karşısında çok şaşırır. Ona, o arabada kendisinin hatta çocuklarının da olabileceğini, nasıl bu kadar rahat olduğunu sorar.

Onun kim olduğu konusunda şüpheleri artan Züleyha, Fikret’le konuşmaya gider. Ona şüphelerinden bahseder. Fikret, hemen Çetin’le birlikte Vahap’ın kaldığı eve gider. Onun Züleyha’nın eşyalarını topladığı bir kutu bulur. Vahap’ın Züleyha’ya takıntılı olduğunu öğrendikten sonra onu beklemeye başlar.

Bu arada kahyalık seçimini Gaffur kazanır. Mehmet, Ankara’ya gider ve görüştüğü kişiye bir an evvel gerçek kimliğini Züleyha’ya açıklaması gerektiğini söyler. O da biraz daha beklemesini her şeyin bir vakti olduğunu söyler. Züleyha, Mehmet’in Ankara’ya gittiğini öğrenir ve kendisine haber vermediği için ona karşı tavır alır.

Ona korkularından bir kez daha bahseder ve onunla olamayacağını söyler. Vahap geldikten sonra Fikret, ondan Züleyha’nın evine girmesinin hesabını sorar. Daha sonra Hakan Gümüşoğlu’nun Mehmet olduğunu itiraf etmesini ister.

Ama o itiraf etmez. Fikret ona, inanmaz ve Çetin’le birlikte Lübnan’a gider. Orada eski gazetelerden Mehmet’in Abdulkadir’le birlikte çekilmiş fotoğraflarını bulur. Haberi okuduğunda Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu anlar. Bu arada Lübnan’da iç savaş çıkar.

Bir Zamanlar Çukurova 126. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Savaşın Ortasında Kalan Fikret…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler