Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 126. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Savaşın Ortasında Kalan Fikret...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 126. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Savaşın Ortasında Kalan Fikret Vuruluyor!

Atv’nni sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 125. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bomba konulan Mehmet’in arabası patlıyor. Züleyha, onun arabada olmadığını anlayınca rahatlıyor. Ama Mehmet’in rahat tavırlarından rahatsız oluyor. Fikret, Hakan Gümüşoğlu’yu araştırmak için Çetin’le Lübnan’a gidiyor. Orada Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğreniyor. Bir Zamanlar Çukurova 126. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Savaşın ortasında kalan Fikret, vuruluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Savaşın Ortasında Kalan Fikret Vuruluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 126. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Lübnan’da iç savaş çıktığını ve ülkeye giriş çıkışların yasaklandığını öğreniyor. Mehmet, Züleyha’nın kendisinden şüphelendiğini anlıyor ve ona kim olduğunu soruyor. Çetin ile Fikret, savaşın ortasında kalıyor. Fikret, bu savaşta vuruluyor. Fikret’e ne olacak? Oradan kurtulmayı başarabilecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 126. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1496958439867797507

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 125. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret ile Züleyha, belediye seçimlerinde karşılaşıyor. Züleyha, Fikret’in kendisine soğuk davrandığını fark edip neden kendisiyle konuşmadığını soruyor. Oda, kendisine inanmadığı sürece onunla konuşmayacağını söylüyor. Mehmet’in arabası patlıyor. Züleyha, Mehmet’in arabanın içinde olduğunu düşünüp feryat etmeye başlıyor.

Ama Mehmet, otelden çıkıyor. Züleyha, koşup Mehmet’e sarılıp ağlamaya başlıyor. Fikret’de, arabasına binip gidiyor. Mehmet Züleyha’yı, yemeğe götürüyor. Züleyha, dakikalar önce arabası patlayan Mehmet’in rahat tavırları karşısında çok şaşırıyor. Ona, o arabada kendisinin hatta çocuklarının da olabileceğini, nasıl bu kadar rahat olduğunu soruyor.

Onun kim olduğu konusunda şüpheleri artan Züleyha, Fikret’le konuşmaya gidiyor. Ona şüphelerinden bahsediyor. Fikret, hemen Çetin’le birlikte Vahap’ın kaldığı eve gidiyor. Onun Züleyha’nın eşyalarını topladığı bir kutu buluyor. Vahap’ın Züleyha’ya takıntılı olduğunu öğrendikten sonra onu beklemeye başlıyor.

Bu arada kahyalık seçimini Gaffur kazanıyor. Mehmet, Ankara’ya gidiyor ve görüştüğü kişiye bir an evvel gerçek kimliğini Züleyha’ya açıklaması gerektiğini söylüyor. O da biraz daha beklemesini her şeyin bir vakti olduğunu söylüyor. Züleyha, Mehmet’in Ankara’ya gittiğini öğreniyor ve kendisine haber vermediği için ona karşı tavır alıyor.

Ona korkularından bir kez daha bahsediyor ve onunla olamayacağını söylüyor. Vahap geldikten sonra ondan Züleyha’nın evine girmesinin hesabını soruyor. Daha sonra Hakan Gümüşoğlu’nun Mehmet olduğunu itiraf etmesini istiyor.

Ama o itiraf etmiyor. Fikret ona, inanmıyor ve Çetin’le birlikte Lübnan’a gidiyor. Orada eski gazetelerden Mehmet’in Abdulkadir’le birlikte çekilmiş fotoğraflarını buluyor. Haberi okuduğunda Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu anlıyor. Bu arada Lübnan’da iç savaş çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 125. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Mehmet’in Maskesini Düşürüyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler