Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Alp'in Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Alp’in Teklifini Kabul Edecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan Cana’ya, bir daha kocasıyla görüşmemesini ve ailesinin yakınlarına bile yanaşmamasını istiyor. Sadet’a ise, ona son bir şans daha verdiğini bir daha Cana’yla görüşmesini istemediğini söylüyor. Canan’ın babasından yardım istediğini öğrenen Alp, Nalan’la buluşuyor ve ona Sedat’la Nalan’ın ilişkilerinin devam ettiğini anlatıyor. Ondan birlikte hareket etmek için yardım istiyor. Nalan, Alp’in teklifini kabul edecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Alp’in Teklifini Kabul Edecek Mi?

Camdaki Kız 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Sedat’a eve gidip kendisini beklemesini istiyor. Cana’ya ise konuşmadan kendisini dinlemesini istiyor. Nalan, Cana’ya ağzına ne geliyorsa söylüyor. Ondan sonra ondan bir daha kocasıyla görüşmesini istemediğini, hatta ailesiyle aynı ortamda bile bulunmamasını istiyor. Sedat, eve gittiğinde Feride’nin de orada olduğunu görüyor.

CAMDAKİ KIZ 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onlara evde olmasının sebebinin hasta olduğunu söylüyor. Feride ile Gülcihan, Sedat’ı yatağa sokup terleyip iyileşmesi için uğraşıyor. Sedat, Cana’nın numarasına telefonuna Mahmut abi olarak kayıt ediyor. Onun aramasıyla korkulu anlar yaşıyor. Nalan, Cana gittikten sonra Billur’u yanına çağırıyor.

Billur, kendisini şoförle aldırmasını istiyor. Hayri, Billur’u Nalan’ın yanına getiriyor. Onunla konuştuktan sonra ikili dışarı çıktıklarında basın ordusuyla karşılaşıyor. Billur, yemek yemek istediğini söyleyip Hayri’den kendilerini sessiz sakin bir yere götürmesini istiyor. Oda onları arkadaşının ocak başına götürüyor.

Nalan, Hayri’yi de masaya davet ediyor. Onunla konuşmak Nalan’a çok iyi geliyor. İlk kez Hayri’nin isteği üzerine pişmiş soğan yiyor. Yemekten sonra Hayri Nalan’a, aldığı hediyeyi veriyor. Nalan, Sedat’la büyük bir tartışmaya giriyor. Ona son bir şans daha verdiğini, eğer bir daha Cana’yla görüştüğünü duyarsa her şeyi bitireceğini söylüyor.

Feride ile Gülcihan, onların tartışmalarını duyuyor. Sedat onlara, doktor randevusunu unuttuğu için Nalan’la tartıştığı yalanını uyduruyor. Cana, babasını arayıp ondan yardım istemek zorunda kalıyor. Bunu öğrenen Alp, hemen Nalan’ı arıyor ve onunla buluşmak istediğini söylüyor.

Nalan Alp’le, tam buluşacağı sırada annesi arıyor. Feride, Nalan’dan hemen eve dönmesini Alp’le görüşmemesini istiyor. O ise annesini dinlemiyor. Alp Nalan’a, Cana ile Sedat’ın ilişkileri olduğunu ve hala devam ettiğini anlatıyor. Onun yardımına ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Feride, kızının gerçekleri öğreneceğini anlayınca sinir krizleri geçiriyor. Adil ise Feride’ye, eğer kendilerinin bunu bilip sakladıklarını Nalan öğrendikten sonra kızlarını tamamen kaybedebileceklerini söylüyor.

Camdaki Kız 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’tan Ayrılma Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler