Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Avukat Efe Haluk'un...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Avukat Efe Haluk’un Maskesini Düşürüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 21. yeni bölümüyle 1 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Azra, Yıldırım’ı terk eder. Yıldırım, Azra ile konuşabilmek için büyük uğraş verir. Azra, Yıldırım’dan gitmesini ister. Onun peşinden gidecekken Çolpan Azra’ya engel olur. Yıldırım yola çıktığında Azra onu arar ve ondan gitmemesini ister. Direksiyon kontrolünü kaybeden Yıldırım, feci bir kaza geçirir. Evlilik Hakkında Her Şey 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Avukat Efe, Haluk’un maskesini düşürüyor.

Salı Dizileri 2021

Avukat Efe Haluk’un Maskesini Düşürüyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 21. bölüm 1. fragmanında; Azra, Erman’ın isteği üzerine tekrar şirkete dönüyor. Buket, avukat olarak Efe’yi tutuyor. Efe, Haluk’un bir dolandırıcı olduğunu aslında onun yazdığı tüm romanları Buket’in yazdığını açıklıyor. Haluk’un avukatlığını yapan Azra, müvekkilini savunuyor. Efe ile karşı karşıya geliyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 21. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Cevher Hukuk’un iflas etmesine Yıldırım’ın neden olduğunu öğrenir ve onu affetmez. Yıldırım, defalarca kez onunla konuşmak için uğraş verir. Ama Azra, onunla konuşmaz. Erman, ellerinde çiçeklerle Çolpan’ın yanına gider. Ondan yemeğe gelmediği için özür diler.

Erman ona, neden yemeğe gelemediğini anlatmaya çalışır. Ancak Çolpan dinlemez. Erman’la birlikte Yıldırım’la görüşmeye gider. Yıldırım, Azra’yla buluşacağını zannedip oraya gider. Tüm olanları Çolpan’a anlatır. Bora, şirket hisselerini Erman’a geri verdiği için Çolpan ona kızmaz.

Ama Yıldırım ona, Cevher Hukuk’un iflas eşiğinde olduğunu kendisinin Bora’ya söylediğini, bankanın da kredisini kestiğini anlatır. Çolpan, bunu duyunca öfkeden deliye döner. Azra, ünlü yazar Haluk’un boşanma davasını alır. Yıldırım, konuşulanları duyar ve gidip Haluk’un karısı Buket’i bulur. Onun avukatı olmak istediğini söyler.

İkili, Haluk ile Buket’in davasını konuşmak için bir araya gelir. Buket, Haluk’tan boşanmayı kabul edip protokolü imzalar. Daha sonradan kocasının yıllardır bilerek kendisine psikolojik baskı uyguladığını, en son olayı da bilerek yaptığını anlar. Gidip ondan hesap sorar.

Yıldırım, Azra’dan af diler. Azra, Yıldırım’dan gitmesini ister. Yıldırım, şirketten ayrılır. Azra, tam onun peşinden koşacakken annesi Azra’nın Yıldırım’ın peşinden gitmesine engel olur. Azra, büyük bir üzüntü içerisinde eve gider. Yıldırım ise, bir kiralık araba tutup Ankara’ya doğru yola çıkar.

Bu arada Sanem, Bora’nın nasıl bu kadar para kazandığını merak edip peşine düşer. Bora’nın kocasının altınlarını çalan kadını itiraf ettireceği sırada Sanem, tüm işi berbat eder. Ondan sonra mecburen Bora’ya yardım etmek zorunda kalır. İşi davaya götürmeden çözerler. Sanem, Bora’nın neden bu kadar para kazandığını anlamış olur.

Azra, Yıldırım’ın kapısına gider. Evde olmadığını anlayınca onu arar ve gitmemesini ister. Yıldırım, çok mutlu olur ve o sırada elindeki telefonu düşürür. Almaya çalışırken ise büyük bir kaza geçirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler