Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 125. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Mehmet'in Maskesini Düşürüyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 125. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Mehmet’in Maskesini Düşürüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 125. yeni bölümüyle 24 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Mehmet’in bindiği arabanın patladığını görüp feryat eder. Fikret, amcasını Abdulkadir’in öldürdüğünü açıklar. Daha sonra Vahap’ı konuşturmak için kaçmadan onu yakalar. Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fikret, Mehmet’in maskesini düşürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Mehmet’in Maskesini Düşürüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, patlamadan sağ kurtuluyor. Züleyha’yla buluşan Mehmet’in sakin tavırları Züleyha’yı şaşırtıyor. Fikret, Çetin’le birlikte Mehmet Kara’nın aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu ispatlamak için geniş bir araştırma yapıyor. Edindiği bilgilerle onun maskesini düşürmeye hazırlanıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1495818328623009799

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 124. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, şirkete gittiğinde masasında Mehmet’e gelmiş mektupları bulur. Bir mektubun kadın parfümü koktuğunu anlayıp açmak ister. O sırada Mehmet gelir ve Züleyha’ya mektubunu açıp açmadığını sorar. Açtığını öğrenince de içine bakar. Mektubun içinde kendisinin yıllar önce Demir’le çekilmiş bir fotoğrafını görür.

Züleyha’nın o fotoğrafı görmediğini anlayıp oradan ayrılar. Mektupta o fotoğraf karşılığında kendisinden bir milyon istendiğini öğrenen Mehmet, bunu Betül’den başkasının yapmayacağını anlar. Betül eve gidip, Mehmet’e tehdit mektubu gönderdiğini anlatır. Şermin, kızının bu yaptığını duyunca çok korkar.

Çolak ağa, Betül’ü yolda görüp onu bir restorana götürür. Orada ona sarkıntılık eder. Betül, onu tersleyip uzaklaşır. Bu arada Şermin, Çolak ağaya yanaşmak için her gün onun restoranına gider. Betül eve geldiğinde karşısında Vahap’ı bulur. Vahap ona, yemek sözü verdiğini hatırlatır.

Betül mecbur kalıp onunla yemeğe çıkmayı kabul eder. Mehmet, Vahap’ın sokaklarda Hakan Gümüşoğlu olduğunu söylediğini öğrenip onun yanına gider. Ondan önce abisi, ondan sonra Fikret gelir. Vahap, ne büyük hata yaptığını anlayıp hepsine kendisinin saçmaladığını buna kimsenin inanmadığını söyler.

Vahap Betül’ü, ormanlık bir alana götürür. Orada arabadan inmesini söyler ve Betül karşısında Mehmet’i bulur. Vahap Betül’ün elini kolunu bağlayıp bagaja koyar. Betül götürüldüğü yerde üç maskeli kişiyi karşısında görür. Adamlar Betül’ü fena korkutur ve onun elindeki fotoğrafı alıp gönderir.

Ama bir daha böyle bir şeyler yapmaya karşılaşırsa yine, karşılarında kendilerini bulacaklarını söyler. Mehmet, çiçek alıp Züleyha’nın evine gider. Ona o parfüm kokulu mektupta ne yazdığını gösterir. Züleyha ona inanır. Mehmet’in arabasının altına bomba konur. Araba bindikten sonra Mehmet’in arabası patlar.

Bir Zamanlar Çukurova 125. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Vahap’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler