Ana SayfaDizilerMahkum 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış'ın Fırat'ın Yardımına İhtiyacı Oluyor!

İlgili Postlar

Mahkum 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış’ın Fırat’ın Yardımına İhtiyacı Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 11. yeni bölümüyle 24 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, o gün kaçmaktan vazgeçer. Barış, Fırat’ı görmeye gelir. Fırat ona, her şeyi hatırladığını söyler. Müdür’ün hazırladığı etkinlikte Fırat da görev alır. Etkinlik hazırlıkları sırasında Uğur’a gereken anahtarı havalandırmadan ona verir. Tül mahkumların olduğu etkinlikte Fırat ve koğuş arkadaşları kaçar. Mahkumlar onların kaçışını izler. Mahkum 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış’ın, Fırat’ın yardımına ihtiyacı oluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Barış’ın Fırat’ın Yardımına İhtiyacı Oluyor!

Mahkum 11. bölüm 2. fragmanında; Barış, Savaş’ın girdiği karanlık işler yüzünden zor bir durma giriyor. Barış’tan, içlerindeki köstebeği sadece Fırat’ın bildiği ve onun kim olduğu öğrenmesi isteniyor. Fırat’ın yanına giden Barış ilk kez onun her şeyi hatırlamasını ümit ediyor. Cemre, Tahir’in telefon sinyallerinden onun cinayet günü Fırat’ın evinde olduğunu kanıtlıyor.

İşte Mahkum 11. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Savaş’ın gizli iş yaptığı kişi Ferda’nın öldürüldüğünü öğrenir ve onun canı karşılığında Barış’tan rehin aldığı Büge veya Sasha’nın canını almak ister. Barış’tan da ikisi arasında bir seçim yapmasını ister. Ondan sonra onunla yapacakları işleri konuşmaya devam edeceğini söyler.

Biraz düşündükten sonra Barış, silahını başına dayar. Onları serbest bırakmazsa kendisini öldüreceğini söyler. Adam mecbur kalır ve Sasha ile Büge’yi serbest bırakır. Barış’a, ertesi gün gizli telefonundan onu arayacağını söyler. Barış, Savaş’ın gizli telefonunu aramaya başlar.

Sasha, Savaş’ın bu gizli işlerinin toplantılarını yaptığı daireyi araştırır. Orada bir duvara gizlenmiş bir kasa bulur. Ama o kasanın anahtarını bulamazlar. Zaman daralır. Barış, Cemre’yi işe babasının aldığını öğrenir ve Tahir’den onu işten çıkarmasının bir yolunu bulmasını ister. Oda Cemre’yi yanına çağırıp ona, Fırat’ın avukatlığını bırakmasını ister.

Cemre, Fırat’ın yanına gidip durumu anlatır. O da kendisinin bir avukata değil ona ihtiyacı olduğunu, onların yakınında olmasının daha iyi olacağını söyler. Cemre, Fırat’ın avukatlığını bırakır. Zeynep’in Tahir’in sevgilisi olduğunu öğrenen Cemre, buna inanamaz.

Büge, Nazlı’yla yurtta tanışır ve onun Fırat’ın kızı olduğunu, onu araya Barış’ın yerleştirdiğini öğrenir. Hemen onu alıp babasını görmeye götürür. Nazlı, babasını görünce çok mutlu olur. Hacı, annesinin vefat haberiyle dışarı çıkıp içeri telefon getirmeyi başarır.

Barış, son dakika Savaş’ın kasasının anahtarını evdeki piyanonun altında bulur. Dönüşümlü olarak Uğur ile Fırat, kilerdeki havalandırmadan aşağı inip çıkış yeri ararlar. Uğur bir salona çıkan havalandırma bulur. Fırat’ta, tam cezaevinin önüne çıkan bir çıkış bulur.

Mahkum 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kaçış Planıyla Herkesi Oyuna Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler