Ana SayfaDizilerOğlum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe'nin Hapisteki İlk Günü Zorlu Geçiyor!

İlgili Postlar

Oğlum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe’nin Hapisteki İlk Günü Zorlu Geçiyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Melike, susmaları için para teklif edildiğini öğrendikten sonra onların kapısına dayanır. Tüm basın arkasından onu izler. Melike, çocuğunun değil onların katil olduğunu haykırır. Zeynep ise, göz yaşları içinde onu dinler. Oğlum 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efe’nin hapisteki ilk günü zorlu geçiyor.

Oğlum 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Melike Para Teklif Edilmesini Hazmedemiyor!

Efe’nin Hapisteki İlk Günü Zorlu Geçiyor!

Oğlum 4. bölüm 2. fragmanında; Melike, Kaan’ın scooterini başka bir çocuğun sürdüğünü görünce hemen ondan geri alıyor. İrfan ise, Melike’nin bu yaptığından sonra scooteri kırıyor. Efe, hapishaneye atılıyor. Zeynep ile Tuğrul, yine birbirlerine giriyor. Efe, ışıklar kapatılınca karanlıktan çok korkuyor ve gardiyandan ışıkları açmasını istiyor.

İşte Oğlum 4. bölüm 2. fragmanı…

OĞLUM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat Tuğrul’u, delil karartma suçundan sorguya alır. Tuğrul, komiser Sedat’tan karısının kanlı gömleği emniyete teslim ettiğini öğrenir. Onun gömleğin karısında olduğunu bilmediğini söylemesiyle Sedat Tuğrul’u serbest bırakır. Tuğrul, Zeynep’e çok öfkeleniir. Onu alıp bir uçurumun kenarına götürüyor.

Zeynep’e, neden gömleği teslim ettiğini sorar. Oda, onun bir daha aynı suçu işlemesinden korktuğunu söyler. Tuğrul’u, oğluna babalık yapmamakla suçlar. Oda, Efe’yi hiç istemediğini, istemediği bir çocuğu doğurduğu için onun bu hale gelmesinde onun suçlu olduğunu söyler.

Zeynep’in annesi gelir. Efe’nin fotoğrafının sosyal medyada yayılmasıyla kapılarının önü basınla dolar. Zeynep ile Tuğrul, kameraların önüne geçip çocuklarının masum olduğunu söyler. Tuğrul ise, oğlunu çok sevdiğini, yakında eve döneceğini ve birlikte yine top oynayıp pikniklere gideceklerini söyler.

Tuğrul’un avukatının zoruyla cinayeti kendisinin işlemediğini söyleyen Efe’den gerçekleri öğrenmek için Demet, babasının o videosunu Efe’ye izletir. Daha sonra Zeynep, oğlunu görmeye gelir. Demet, Sedat’tan onları sorgu odasına almasını ve konuşmaları kaydetmesini ister.

Zeynep Efe’den, mahkemeye çıktığı zaman suçsuz olduğunu söylemesi için zorlar. Efe annesine, babasının videosunu izlediğini söyler. Annesinin hala yalan söylemesine babasıyla hiç oyun oynamayan Efe, onlar gibi yalancı olmadığını o çocuğu kendisinin öldürdüğünü söyler. Demet, Efe’nin gerçekten doğruyu söylediğini anlar.

Oğlum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Hapishaneye Sevk Ediliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler