Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan'la Gizlice Evlenmek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’la Gizlice Evlenmek İstiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 126. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Fikret ile Çetin’in Lübnan’da olduğunu Lütfiye’ye söyleyemiyor. Ama Cevriye ağzından kaçırıyor. Çaresiz kalan Züleyha, Mehmet’le konuşup ondan yardım istiyor. Mehmet, izin alıp Lübnan’a gidiyor. Fikret’i yaralı bir şekilde bulup onu kurtarıyor. Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hakan’la gizlice evlenmek istiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Hakan’la Gizlice Evlenmek İstiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm 1. fragmanında; Mehmet’in Hakan olduğu ortaya çıkıyor. Hakan, Fikret’in hayatını kurtarıyor. Onu Türkiye’ye getirmeyi başarıyor. Fikret, kendisini Hakan’ın kurtardığını öğrenince çok şaşırıyor. Ama amcasının ölümünün peşini bırakmıyor ve Abdulkadir’le kardeşinden hesabını soruyor. Züleyha, Hakan’la gemide evlenip evli olarak geri dönmek istiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1499494569326612488

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 126. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Lübnan’da iç savaş çıktığını öğreniyor. Lütfiye’ye, Fikret’in İstanbul’a gittiğini söylüyor. Bu arada konsolosluğu arayıp onların oradan ülkeye getirilmesi için harekete geçiyor. Valiye kadar çıkıp ondan yardım istiyor. Yardım istekleri olumsuz sonuçlanınca mecburen Mehmet’le buluşup durumu ona anlatıyor ve ondan yardım istiyor.

Betül, Çolak ağa ile sevgili oluyor. Çolak ağa, Betül’den Züleyha’nın gireceği ihalenin fiyatını öğrenmesini istiyor. Betül gizlice şirkete girip ihale fiyatlarını alıyor. Mehmet, Betül’ü görüp onu uyarıyor. Abdulkadir, Betül’ün Çolak ağanın yanında olduğunu öğrenince onun yanına gidiyor ve onu sıkıştırıyor.

Betül’den, Çolak ağanın ihaleye vereceği fiyatı kendisine söylemesini istiyor. Arada kalan Betül, ihale fiyatını çolak ağadan öğrenmeye çalışıyor. Füsun arkadaşlarına Şermin ile çolak ağanın aralarında bir şeyler başladığını söylüyor. Şermin, çolak ağayla evlenme hayalleri kurmaya başlıyor.

Çolak ağa ise Betül’e çok pahalı bir mücevher alıyor ve onu koluna takıp restorana gidiyor. Şermin ve arkadaşları onları görünce şok oluyor. Çolak ağa Betül’le sevgili olduğunu herkese açıklıyor. Şermin, kızının yanına gidip babası yaşındaki adamla ne işi olduğunu soruyor.

Hakan, yurt dışına gidiyor ve Fikret’in bulunduğu yere gidiyor. Fikret kaçarken vuruluyor. Haman, onu yaralı bir şekilde bulup oradan uzaklaştırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 126. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Fikret’i Kurtaracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler