Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Bebeğini Kaybetmekten Korkuyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Bebeğini Kaybetmekten Korkuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Alp’in söylediklerini duyduktan sonra ondan kendilerinden uzak durmasını istiyor. Doğruca Sedat’ın yanına gidip ona tokat atıyor. Sedat, Cana’yla önceden bir ilişkisi olduğunu itiraf ediyor. Nalan, Sedat’ın ailesine bu gerçeği neden kendilerinden sakladıklarının hesabını sormak istiyor. Ama yapamıyor. Sedat, Alp’i hırpalıyor. Alp de, adam tutup Sedat’dan intikamını alıyor. O arbedede Nalan fenalaşıyor. Nalan, bebeğini kaybetmekten korkuyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Bebeğini Kaybetmekten Korkuyor!

Camdaki Kız 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Alp’in söylediklerine inanmak istemiyor. Ona kendilerinden uzak durmasını istedikten sonra orayı terk ediyor. Doğruca şirkete gidiyor ve Sedat’a tokat attıktan sonra ona her şeyi bildiğini Alp’in her şeyi kendisine anlattığını söylüyor. Sedat, kendisini savunmak için Cana’yla üniversite yıllarında kısa bir ilişki yaşadığını itiraf ediyor.

CAMDAKİ KIZ 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, şirketten ayrıldıktan sonra hastaneye gidip bebeğinin iyi olup olmadığından emin olmak istiyor. Bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra Hayri’den kendisini hava alabileceği bir yere götürmesini istiyor. Orada Hayri’yle birlikte yürüyüp rahatlıyor. Daha sonra eve dönüyor ve yemekte herkes onun moralinin bozuk olduğunu anlıyor.

Nalan, onların Cana ile Sedat’ın ilişki yaşadıklarını bildikleri halde onunla kendisini aynı masaya oturttuklarının hesabını sorup onlara güvenmediğini söylemek istiyor. Ama yapamıyor. Cavit, Muza’yu yanına çağırıp babasının maddi sıkıntı yaşadığını bildiğini söyleyip karşılıksız onlara on milyon dolar vereceğini söylüyor.

Muzo, borç olarak kabul ediyor. Babasına ödemeleri hallettiğini söylüyor. O akşam Sedat ile Levent, Alp’le konuşmak için dışarı çıkıyor. Ama konuşmadan ikisi birden Levent’i darp ediyor ve Sedat Alp’e, karısından uzak durmasını istiyor. Cana, babasının yardımıyla çocuklarına kavuşuyor.

Babası Cana’ya bir ev ve kredi kartları veriyor. Onu bunu torunları için yaptığını söylüyor. Feride, Alp’ten hesap sormaya gidiyor. Onun izlettirdiği videoyla Sedat’ın hala gizlice Cana’yla görüştüğünü anlıyor. Eve gidip karışımlar yapıp Nalan’a kocasına içirmesi için gönderiyor.

Rafet, yıllar önce terk ettiği kadının kendisine gönderdiği hediyeyle hayatı alt üst oluyor. Gülcihan, onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Nalan yürüyüşe çıkmak istiyor. Sedat da onunla gidiyor. Orada Alp’in adamları Sedat’ın önünü kesip ona saldırıyor. Strese dayanamayan Nalan, fenalaşıyor.

Hayri ile Sedat, Nalan’ı hemen hastaneye yetiştiriyor. Kanaması olduğunu gören Nalan, bebeğini kaybetmekten çok korkuyor.

Camdaki Kız 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Bebeğini Mi Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler