Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Bebeğini Mi Kaybediyor?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Bebeğini Mi Kaybediyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 33. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, Koroğlu ailesiyle akşam yemeğine oturur ve onlara, baştan beri Cana ile Sedat’ın ilişkisini bildiklerini ve bunu kendisinden sakladıklarını bildiğini söyler. Daha sonra şirkete gidip Sedat’ın yüzüne tokat atar. Camdaki Kız 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, bebeğini mi kaybediyor?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Bebeğini Mi Kaybediyor?

Camdaki Kız 33. bölüm 2. fragmanında; Nalan, annesinin her şeyi bilip kendisinden sakladığını da öğrenip ona çok öfkeleniyor. Gidip Sedat’la yüzleşiyor. Sedat, Alp’le kavgaya tutuşuyor. Daha fazla strese dayanamayan Nalan fenalaşıyor. Hayri ona yardım edip hastaneye götürüyor. Nalan, bebeğini kaybetmekten çok korkuyor.

İşte Camdaki Kız 33. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Sedat’a eve gidip kendisini beklemesini ister. Cana’ya ise konuşmadan kendisini dinlemesini ister. Nalan, Cana’ya ağzına ne geliyorsa söyler. Ondan sonra ondan bir daha kocasıyla görüşmesini istemediğini, hatta ailesiyle aynı ortamda bile bulunmamasını ister. Sedat, eve gittiğinde Feride’nin de orada olduğunu görür.

Onlara evde olmasının sebebinin hasta olduğunu söyler. Feride ile Gülcihan, Sedat’ı yatağa sokup terleyip iyileşmesi için uğraşır. Sedat, Cana’nın numarasına telefonuna Mahmut abi olarak kayıt eder. Onun aramasıyla korkulu anlar yaşar. Nalan, Cana gittikten sonra Billur’u yanına çağırır.

Billur, kendisini şoförle aldırmasını ister. Hayri, Billur’u Nalan’ın yanına getiriyor. Onunla konuştuktan sonra ikili dışarı çıktıklarında basın ordusuyla karşılaşır. Billur, yemek yemek istediğini söyleyip Hayri’den kendilerini sessiz sakin bir yere götürmesini ister. Oda onları arkadaşının ocak başına götürür.

Nalan, Hayri’yi de masaya davet eder. Onunla konuşmak Nalan’a çok iyi gelir. İlk kez Hayri’nin isteği üzerine pişmiş soğan yer. Yemekten sonra Hayri Nalan’a, aldığı hediyeyi verir. Nalan, Sedat’la büyük bir tartışmaya girer. Ona son bir şans daha verdiğini, eğer bir daha Cana’yla görüştüğünü duyarsa her şeyi bitireceğini söyler.

Feride ile Gülcihan, onların tartışmalarını duyar. Sedat onlara, doktor randevusunu unuttuğu için Nalan’la tartıştığı yalanını uydurur. Cana, babasını arayıp ondan yardım istemek zorunda kalır. Bunu öğrenen Alp, hemen Nalan’ı arıyor ve onunla buluşmak istediğini söyler.

Nalan Alp’le, tam buluşacağı sırada annesi arıyor. Feride, Nalan’dan hemen eve dönmesini Alp’le görüşmemesini ister. O ise annesini dinlemez. Alp Nalan’a, Cana ile Sedat’ın ilişkileri olduğunu ve hala devam ettiğini anlatır. Onun yardımına ihtiyacı olduğunu söyler.

Feride, kızının gerçekleri öğreneceğini anlayınca sinir krizleri geçirir. Adil ise Feride’ye, eğer kendilerinin bunu bilip sakladıklarını Nalan öğrendikten sonra kızlarını tamamen kaybedebileceklerini söyler.

Camdaki Kız 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Koroğlu Ailesinden Hesap Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler