Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahir İle Helin Gerçekleri Öğreniyor...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahir İle Helin Gerçekleri Öğreniyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemal, Nedret’le bir anlaşma yapmıştı ve ona çocuklarıyla aynı çatıda yaşayacağını söylemişti. Ancak Nedret, onları evden göndermek için elinden geleni yapar. Helin, Asiye’yi arayıp onunla konuşmak istediğini söyleyip sinirle evden çıkar. Arkadan gelen Uğur’u görmeden ona çarpar. Helin’in de sakladığı gizli sırları ortaya çıkacak mı? Kaderimin Oyunu 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mahir ile Helin, gerçekleri öğreniyor mu?

Cuma Dizileri 2021

Mahir İle Helin Gerçekleri Öğreniyor Mu?

Kaderimin Oyunu 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asiye, oğlunun kaza geçirdiğini öğrenir öğrenmez hastaneye koşuyor. Cemal’de oğluna bir şey olmasından korkuyor. Nergis ile Asiye, Cemal’e sarılıp ağlamaya başlıyor. Helin ile Mahir, onları öyle görünce şok oluyor.

İşte Kaderimin Oyunu 11. bölüm 2. fragmanı…

 

KADERİMİN OYUNU 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Harun Raif’i, evden de kovar. Ancak o konakta kalmaya devam eder. Ertesi gün şirkete alınmayıp kapıdan kovulunca bunun sorumlusu olarak Cemal’i görür. Cemal, onu tekrar şirkete aldıracağına ona söz verir. Akşam yemeğinde Cemal, Harun beyden Raif’i affetmesini otelin onun deneyimine ihtiyacı olduğunu söyler.

Mahir’de aynı şeyi söyleyince Harun Raif’i affeder. Raif de, özür dilemek zorunda kalır. Bu arada ne Mahir’i evden göndermekten ne de, Asiye’nin geçmişini araştırmaktan vazgeçer. Meral, eski kocasından şiddet görür ve Asiye’yi arayıp onu yanına çağırır.

Geri dönüşte Cemal, şoförden Asiye’yi kendisinin alacağını söyler ve onu alır. Yolda, lastik patlar ve bir kulübeye sığınırlar. Nedret, onların birlikte olduğunu duyunca çok sinirlenir. Hemen kızından kocasını aramasını ister. Helin, annesinin bu telaşına bir anlam veremez.

Cemal, karısını arayıp durumu anlatır. Arabanın lastiği yapılır ve Asiye ile Cemal eve döner. Raif’in, Asiye’nin hayatıyla ilgili araştırma sonuçlanır ve beklediği dosya gelir. Cemal, merak edip hemen onun yanına gider. Raif, o dosyada Asiye’yi bitirecek bilgiler olduğunu söyler. Cemal, panik oluyor ve ne yapacağını bilemiyor. Cemal, Raif’in elindeki dosyayı yok edebilecek mi?

Kaderimin Oyunu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal’in Çırpınışları Boşa Mı Çıkıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler