Ana SayfaDizilerOğlum 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Zeynep Demet'den Oğlunu Konuşturmasını İstiyor!

İlgili Postlar

Oğlum 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Zeynep Demet’den Oğlunu Konuşturmasını İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Oğlum, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efe, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye atılıyor. Olay duyulunca Tuğrul, müşterilerini kaybetmeye başlıyor. Zeynep’in annesiyle iş birliği yapıp Efe’yi akıl hastası gibi göstermeye çalışıyorlar. Zeynep, öğrencilerinin aileleri tarafından istenmiyor. Hatta onu linç etmek için okulun bahçesinde bekliyorlar. İrfan, Melike’nin yaptıklarına dayanamayıp evi terk ediyor. Oğlum 5. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Zeynep, Demet’den oğlunu konuşturmasını istiyor.

Oğlum 4. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Zeynep Efe’ye İyi Bir Anne…

Zeynep Demet’den Oğlunu Konuşturmasını İstiyor!

Oğlum 5. bölüm 1. ön izlemesinde; Demet, Zeynep’le de konuşuyor. Ona Efe’nin köpeğine zarar verip vermediğini soruyor. Zeynep, Tuğrul ile annesinin Efe’nin köpeğine zarar verdiğini, babasının da akıl hastası olduğunu söylediklerini duyuyor. Onların anlattıklarının yalan olduğunu, oğlunu akıl hastası göstererek kaybettiği itibarı kazanmak istediğini söylüyor. Ondan bir an evvel orada neler olduğunu Efe’den öğrenmesini istiyor.

İşte Oğlum 5. bölüm 1. ön izlemesi…

OĞLUM 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Melike, kocasıyla ve kızıyla ilgilenmiyor. Her gün oğlunu görmeye mezarlığa gidiyor. İrfan, onun normal hayatına dönmesini istiyor. Efe, mahkemede konuşmadığı ve suçu kabul ettiği için tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk ediliyor. İlk günü çok zorlu geçiyor. Işıklar kapatılınca çok korkuyor.

Oradaki çocuklar Efe’nin kıyafetlerini alıyor. Tuğrul’un müşterileri ondan aldıkları malları geri iade ediyor. Bazıları da onunla çalışmayı bırakıyor. İtibarını düşünen Tuğrul, oğlunun akıl hastası olduğunu ispatlarsa hem onu hapishaneden kurtaracak, hem de kendi itibarını kurtaracak bir plan yapıyor.

Zeynep’in annesine Demet’e dediklerini anlatmasını istiyor. Demet önce Tuğrul’la konuşuyor. Tuğrul ona, oğlunun küçükken bir köpeği olduğunu kendisinin oğlunun köpeğe zarar verirken gördüğünü, Zeynep’in babasının da akıl hastası olduğunu düşünüyor. Demet daha sonra Zeynep’in annesiyle de görüşüyor. Oda aynı şeyleri anlatınca Demet Efe’nin yanına gidiyor.

Ona köpeği olup olmadığını soruyor. Efe, yavru köpeğinin eve çiş yaptı diye zorla babasının onu ormana terk ettiğini hatırlayıp ağlıyor. Demet’e ise bir şey hatırlamadığını söylüyor. Zeynep, Efe’ye kıyafet bırakıyor. Efe, kıyafetleri oradaki çocuklara dağıtıyor. Zeynep’in öğrencilerinin velileri onu istemiyor. Okul müdiresi Zeynep’i yanına çağırıp ondan istifa etmesini istiyor.

Zeynep ise, istifa etmeyeceğini söylüyor. Ancak okulun bahçesine veliler birikiyor. Müdüre hanım ondan arka kapıdan çıkmasını istiyor. İrfan, Melike’ye içindeki zehri kusuyor. Onun geç kalmasıyla oğlunun başına bunlar geldiğini söylüyor. Valizini alıp evi terk ediyor.

Oğlum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe’nin Hapisteki İlk Günü Zorlu Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler