Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mihri Ejder'in Elinden Hazan'ı...

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mihri Ejder’in Elinden Hazan’ı Kurtarabiliyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Nefesime Kadar, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mihri, Ejder’in Hazan’ı kaçırdığı evi inceliyor. Orada Ejder’in DNA’sını buluyor. Bulduğu tokanın Hazan’a ait olduğunu anlıyor. Hazan’ın ailesi istenen fidyeyi veriyor. Ama annesi rahat edemeyip Mihri’yi arayıp durumu anlatıyor. Ejder, Hazan’ı başka bir yere saklamak için yola çıkıyor. Sevda, onları durduruyor. Ama Ejder Sevda’ya çarpıp kaçıyor. Son Nefesime Kadar 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mihri, Ejder’in elinden Hazan’ı kurtarabiliyor mu?

Son Nefesime Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ejder Umut’u Kaçırıyor Mu?

Mihri Ejder’in Elinden Hazan’ı Kurtarabiliyor Mu?

Son Nefesime Kadar 3. bölüm 1. fragmanında; Ejder, Umut’u bulup ona babası olduğunu söylüyor. Mihri, kızının videolarını tekrar izliyor ve Ejder’in gizli evinin yerini tespit ediyor. Orayı bulup Hazan’ı alıp oradan kaçarken Ejder’e yakalanıyor. Ejder, Mihri’ye silah çekiyor. Mihri, Ejder’in elindeki silahı düşürüyor. Mihri, Hazan’ı onun elinden kurtarabilecek mi?

İşte Son Nefesime Kadar 3. bölüm 1. fragmanı…

SON NEFESİME KADAR 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mihri, Ejder hapisten çıktıktan sonra onun başka kızlara zarar vereceğinden korkuyor. Metruk evin içine girip amirinden gizli inceleme yaptırıyor. Tam da tahmin ettiği gibi onun DNA’sı ve parmak izleri bulunuyor. Mihri, orada bir toka buluyor. Onun Hazan’a ait olduğunu anlıyor.

Annesinin yanına gidip konuşuyor. Onların şikayetçi olmaları için gerekli konuşmayı yapıyor. Ama onların korkup kızlarının kaçırıldığını sakladığını anlıyor. Şahin İlk fidyeyi isteniyor. Hazan’ın babası bir milyon lirayı ayarlayıp Taner’den gönderiyor. Taner, payına düşeni alıyor ve Şahin’den kızı bırakmasını istiyor.

Mihri, metruk evin sahibini araştırıp buluyor. Onun bir kamp işlettiğini öğrenip oraya gidip inceleme yapıyor. Şahin, Mihri’nin kızı görmesine izin vermiyor. O gittikten sonra da hemen Ejder’den kızı başka yere taşımasını istiyor. Mihri, Hazan’ın annesinin kızının kayıp olduğunu itiraf ettiğini duyup emniyete gidiyor.

Ejder, Hazan’a ilaç verip uyutuyor. Onu kendisinin gizli sığınağına götürmek için yola çıkıyor. Polis memuru Sevda, Ejder’in aracının hız sınırını açtığını görüp peşlerine düşüyor. Arabayı durdurup bagaja bakmak istiyor. Hayri, ne yapacağını bilemiyor. O sırada Ejder direksiyona geçiyor ve Sevda’ya çarpıp kaçıyor.

Hayri’nin paniklemesinden rahatsız olan Ejder, onu öldürüyor. Sevda, yaralı bir şekilde telsizi eline alıyor ve amirine yaralandığını bildiriyor. Mihri, yakın zamanda düğünü olacak olan Sevda’nın başına bir şey geldiğini anlayıp endişeleniyor.

Son Nefesime Kadar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazan Öldürülmeden Bulunabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler