Ana SayfaDizilerSadakatsiz 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kendisiyle Uğraşanlara Savaş Açıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kendisiyle Uğraşanlara Savaş Açıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 51. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, yurt dışına çıkamıyor. Hastasına yanlış tedavi uyguladığı için kendisinden şikayetçi olunuyor. Asya, araştırıp bu işin içinde Gönül’ün olduğunu öğreniyor. Aldığı ses kaydıyla onu köşeye sıkıştırıp ondan kadın sığınma evi için ev istiyor. Gönül vermek zorunda kalıyor. İpek’in itirafıyla Asya, Londra’ya gitmekten vazgeçiyor. Asya, kendisiyle uğraşanlara savaş açıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Kendisiyle Uğraşanlara Savaş Açıyor!

Sadakatsiz 52. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya ile Aras, tam uçağı binecekleri sırada Volkan geliyor ve ondan gitmemesini istiyor. Derin, Volkan’ın Asya’nın peşinden gittiğini öğrenip o da havaalanına gidiyor. Volkan’ı orada üzgün bir şekilde Asya’nın arkasından bakarken görüp öfkeleniyor. O sırada Asya’nın bir hastasının yoğun bakıma kaldırıldığı ve onun yanlış tedavi uyguladığı haberi geliyor.

SADAKATSİZ 51. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, kendisini aklamak için geri dönüyor. Ali, Derin’in İpek’i eve almadığı için onunla birlikte kendi evlerine gidiyor. Asya, hemen hastaneye gidip hastanın tahlillerini karşılaştırıyor. Tahlillerin değiştirildiğini anlıyor. Volkan, Derin’in konuşmalarından Gönül’ün Asya’yla uğraştığını anlıyor.

Asya’nın yanına gidip bunu ona Gönül’ün yapmış olabileceğini söylüyor. Güvenlik kameralarına bakan Asya, tahlilleri değiştiren kişiyi buluyor ve konuşturuyor. Adam, Gönül’ün yaptırdığını itiraf ediyor. Asya, o konuşmanın ses kaydını alıyor ve gidip Gönül’e dinlettiriyor.

Onu polise şikayet etmeyeceğini ama onun için başka bir şey düşündüğünü söylüyor. Gönül bu arada İpek’in okul taksitlerini ödeyemediğini, annesinin yanına döneceğini öğreniyor. Onu yanına çağırıp onun okulda kalmasına yardım edeceğini, Ali’yle yakınlığını devam ettirip o evde neler olduğunu kendisine anlatmasını istiyor.

İpek’te ona ne duydu ne gördüyse anlatıyor. Asya, Gönül’den eşlerinden şiddet gören kadınlar için bir sığınma evi istiyor. Gönül, o evi vermek zorunda kalıyor. Derin, annesinin Asya’yı göndermek istemesi yüzünden onunla zıtlaşıyor. Aras, Selçuk’a Asya’nın Haluk’u görmediğini, sadece onunla kendisinin konuştuğunu, kendisi giderken kötü olduğunu söylediğini söylüyor.

Asya, Aras’ın bu yaptığına çok öfkeleniyor. Onun fenalaştığını kendisine söyleseydi Haluk’u kurtarabileceğini söylüyor. Gönül, İpek’ten Asya’ya gidip Derin’in Ali’yi istemediğini anlatıyor. Asya, Aras’la konuşup yurt dışına bu şekilde gidemeyeceğini söylüyor. Aras, üzgün bir şekilde Asya’nın yanından ayrılıyor. Asya, Selçuk’un düğününe gidiyor.

Onun gitmediğini gören Volkan çok mutlu oluyor. Derin ise, çok üzülüyor. Asya, kalıp kendisiyle uğraşanlardan hesap sormak istiyor.

Sadakatsiz 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aras Asya’nın Gözünde Suçlu Duruma Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler