Ana SayfaDizilerYıllardır Beklenen Peaky Blinders 6. Sezon Başladı!.. Peki Ne Zaman Ve Nereden...

İlgili Postlar

Yıllardır Beklenen Peaky Blinders 6. Sezon Başladı!.. Peki Ne Zaman Ve Nereden İzlenir?

Netflix platformunun en çok izlenen dizileri arasında olan Peaky Blinders, nihayet 2.5 yıl aradan sonra yepyeni sezonu ile izleyicisine kavuştu. Peki Peaky Blinders 6. sezon Nerede İzlenir ve Nasıl İzlenir? Tüm Detaylar Haberimizde…

Yıllardır Beklenen Peaky Blinders 6. Sezon Başladı!.. Peki Ne Zaman Ve Nereden İzlenir?

Dizi Peaky Blinders’ in 6. sezon çekimleri başlamadan hemen öncesinde korona virüs başlamış ve pandemi dönemi boyunca set çekimleri bayağı aksamıştı. Uzunca bir dönemin ardından Peaky Blinders 6. sezon başladı. 27 Şubat’ ta gösterime giren Peaky Blinders bu yepyeni sezonunu Netflix’ ten izlemek isteyenler ise büyük şok yaşadı. Dizi Netflix’ ten önce BBC One ve iPlayer’da yayınlanacak.

Peaky Blinders’ ı Nereden İzleyeceğiz?

Netflix’in en sevilen yapımlarından biri olan ve Peaky Blinders’ın 6. sezonu 27 Şubat’ ta başladı. Dizi tüm sezonlarında  olduğu gibi 6.sezon da 6 bölümden oluşuyor. Dizi fanatikleri Peaky Blinders 6. sezonun gelmesini seneledir beklerken 2.5 sene geçti ve nihayet 6. sezon yayınlandı.

Peaky Blinders 6. Sezon Netflix’ te Var mı?

27 Şubat 2022 tarihinde gösterime giren Peaky Blinders 6. sezon, BBC One ve iPlayer’da yayınlanacak. Peaky Blinders 6. sezon şimdilerde Netflix’ te olmayacak. Dizinin ilerleyen günlerde yine Netflix platformuna gelmesi beklenirken Netflix ‘te şimdilik Peaky Blinders’ ın 5 sezonu yer alıyor…

Peaky Blinders 6. sezon bölümleri şimdilik dijital platformlarda yer almıyor. Dizi BBC One ve Player’ da izlenebiliyor. Peaky Blinders 6. sezon izlemek isteyenler birkaç hafta daha bekleyecek.

Peaky Blinders Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Peaky Blinders dizisi 6. sezon ile final yapacağı biliniyor. Peaky Blinders’ ın devamının bir sinema filmi olacağı iddiaları ise uzunca bir süredir konuşulurken dizinin film versiyonunun 2023 yılında çekileceği açıklandı. Peaky Blinders hayranları dizinin son bölümü olması beklenen filmi beyaz perdede izleyebilecek.

Peaky Blinders 7. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Peaky Blinders’ın 7. sezonun olmayacağı iddia edilirken bu konuyla ilgili yapımcılardan ve dizi oyunculardan resmi bir açıklama henüzyapılmadı…

BBC One Kanalı Hakkında…

BBC One, British Broadcasting Corporation’ nin İngiltere, Man Adası ve Manş Adaları’ ndaki amiral gemisi olarak nitelendirilen televizyon kanalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler