Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şennur Gülben'in Hamile Olduğunu Düşünüyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şennur Gülben’in Hamile Olduğunu Düşünüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 60. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Naci’nin hastalığının yeniden geldiğini duyunca hemen onun ölmemesi için elinden geleni yapıyor. Hatta, ailecek dışarıda yemeğe bile çıkıyor. Han, Abidinin’den Şennur’la boşanabileceği evrakları imzalatıyor. Safiye, annesinin hayaliyle mücadele edemiyor ve onun tün fotoğraflarını camdan dışarı atıyor. Şennur Gülben’in, hamile olduğunu düşünüyor.

Salı Dizileri 2021

Şennur Gülben’in Hamile Olduğunu Düşünüyor!

Masumlar Apartmanı 61. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben Abidin’i, merdivenlerden aşağı itiyor. Onu öldürdüğün düşünüp büyük bir strese giriyor. Abidin, normal bir şekilde kendisine geliyor. Ama yine de Şennur’u, evine götürmeye çalışıyor. Han durumu öğreniyor ve onun kardeşine hakaret ettiğini duyup onu kazan dairesine götürüyor.

MASUMLAR APARTMANI 60. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Abidin’den, imza alıp onun Şennur’dan boşanmasını sağlayan evrakı imzalatıyor. Safiye, Naci’nin hasta olduğunu öğrendikten sonra şuursuzca gidip alış veriş yapıyor. Onun iyi beslenmesini istiyor. Naci, Safiye’nin normal davranmadığını anlayıp onun yanına gidiyor. Safiye’nin bocaladığını düşünüp onu kendisine getirmek istiyor.

Safiye, Naci’nin iyi beslenmesi için onlarla dışarı gidip yemek yemeyi kabul ediyor. Ailecek dışarı çıkıp yemek yiyorlar. Ondan sonra Naci Safiye’yi, lunaparka götürüyor. Safiye, istemese de lunaparka gidiyor ve Naci’yle birlikte uçan salıncaklara biniyor.

Han, Ceylan’ın bir yeni projesi olduğunu öğreniyor. Onun bir adamın fotoğraflarını çekeceğini öğreniyor. Onu kıskanıp adım adım takip ediyor. Han, doktor hanımla görüşüyor ve yaptıklarını ona anlatıyor. Ona kendisinin ne kadar umutsuz bir manyak olduğunu anlatıyor.

Doktor hanım Han’ı, normalleştirmek istiyor. Ama Han, doktor hanımla konuştuktan sonra yine eski hayatına dönüyor. Safiye, eve geldikten sonra yine annesinin hayalini görüyor. O Safiye’ye, Naci’nin öleceğini onun mutlu olamayacağını söyleyip kahkaha atıyor. Annesinin bu kahkahalarına dayanamayan Safiye, onun tüm fotoğraflarını yok etmeye çalışıyor.

Gördüğü tüm fotoğrafları camdan aşağı atıyor. Naci Safiye’yi, perişan bir şekilde sokakta buluyor ve onu sakinleştiriyor. Gülben’in midesi bulanmaya başlıyor. Şennur, Gülben’in hamile olduğundan şüpheleniyor ve ona hamilelik testi yapmasını istiyor. Daha kocasıyla birlikte olmayan Gülben, hamile olduğunu düşünmeye başlıyor.

Masumlar Apartmanı 60. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Safiye Naci’nin Öleceği Düşüncesinden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler