Ana SayfaDizilerOğlum 4. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Zeynep Efe'ye İyi Bir Anne...

İlgili Postlar

Oğlum 4. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Zeynep Efe’ye İyi Bir Anne Olamadığını Anlıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Melike, Kaan’ın scooterini başka bir çocuğun sürdüğünü görünce hemen ondan geri alır. İrfan ise, Melike’nin bu yaptığından sonra scooteri kırar. Efe, hapishaneye atılır. Zeynep ile Tuğrul, yine birbirlerine girer. Efe, ışıklar kapatılınca karanlıktan çok korkar ve gardiyandan ışıkları açmasını ister. Oğlum 4. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Zeynep, Efe’ye kocasıyla problemleri yüzünden iyi bir anne olamadığını anlıyor.

Oğlum 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe’nin Hapisteki İlk Günü Zorlu Geçiyor!

Zeynep Efe’ye İyi Bir Anne Olamadığını Anlıyor!

Oğlum 4. bölüm 2. ön izlemesinde; Demet, Zeyen’le konuşuyor. Ona, Efe’nin bebekliğinde onu emzirirken onun gözüne bakıp onun kendisini güvende hissedip hissetmediğini soruyor. Zeynep, kocasıyla sürekli tartıştığı için oğlunu ihmal ettiğini anlıyor.

İşte Oğlum 4. bölüm 2. ön izlemesi…

OĞLUM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat Tuğrul’u, delil karartma suçundan sorguya alır. Tuğrul, tüm suçlamalara itiraz eder. Komiser Sedat’tan karısının kanlı gömleği emniyete teslim ettiğini öğrenir. Onun gömleğin karısında olduğunu bilmediğini söylemesiyle Sedat Tuğrul’u serbest bırakır. Artık onun yalanlarını dinlemek istemez.

Tuğrul, Zeynep’e çok öfkelenir. Onu alıp bir uçurumun kenarına götürüyor. Zeynep’e, neden gömleği teslim ettiğini sorar. Oda, onun bir daha aynı suçu işlemesinden korktuğunu söyler. Tuğrul’u, oğluna babalık yapmamakla suçlar. Oda, Efe’yi hiç istemediğini, istemediği bir çocuğu doğurduğu için onun bu hale gelmesinde onun suçlu olduğunu söyler.

Zeynep’in annesi gelir. Efe’nin fotoğrafının sosyal medyada yayılmasıyla kapılarının önü basınla dolar. Zeynep ile Tuğrul, kameraların önüne geçip çocuklarının masum olduğunu söyler. Tuğrul ise, oğlunu çok sevdiğini, yakında eve döneceğini ve birlikte yine top oynayıp pikniklere gideceklerini söyler.

Tuğrul’un avukatının zoruyla cinayeti kendisinin işlemediğini söyleyen Efe’den gerçekleri öğrenmek için Demet, babasının o videosunu Efe’ye izletir. Daha sonra Zeynep, oğlunu görmeye gelir. Demet, Sedat’tan onları sorgu odasına almasını ve konuşmaları kaydetmesini ister.

Zeynep Efe’den, mahkemeye çıktığı zaman suçsuz olduğunu söylemesi için zorlar. Efe annesine, babasının videosunu izlediğini söyler. Annesinin hala yalan söylemesine babasıyla hiç oyun oynamayan Efe, onlar gibi yalancı olmadığını o çocuğu kendisinin öldürdüğünü söyler. Demet, Efe’nin gerçekten doğruyu söylediğini anlar.

Ama, onun bu suça yönelmesi için çocukça masum bir açıklaması olduğuna inanıyor. Onun için Efe’yi, tüm karşı çıkmalara rağmen kendi korumasına alıyor.

Oğlum 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Melike Para Teklif Edilmesini Hazmedemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler