Ana SayfaDizilerSadakatsiz 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aras Asya'nın Gözünde Suçlu Duruma Düşüyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aras Asya’nın Gözünde Suçlu Duruma Düşüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 51. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, yurt dışına çıkamadığı için oğlunu almaya Volkan’ın kapısını çalar. Yine Derin’den ters tepkilerle karşılaşır. Volkan, Asya’nın yanına gidip onunla uğraşan kişinin Gönül hanım olduğundan şüphelendiğini söyler. Asya, bundan sonra ne yapacak? Yine aynı kaosun içinde dönüp duracak mı? Yoksa radikal kararlar verecek mi? Sadakatsiz 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aras, onu korumaya çalışırken Asya’nın gözünde suçlu duruma düşüyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Aras Asya’nın Gözünde Suçlu Duruma Düşüyor!

Sadakatsiz 51. bölüm 2. fragmanında; Aras, Asya’nın masum olduğunu ispatlamak için Selçuk’a, Haluk’u Asya’nın görmediğini onun kötü olduğunu söylediğinde ona inanmadığnı onu Asya’nın görmediğini söylüyor. Asya da bu sefer, Aras’la tartışıyor ve ona neden bunu kendisine söylemediğini soruyor.

İşte Sadakatsiz 51. bölüm 2. fragmanı…

SADAKATSİZ 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Aras’ın teklifini kabul eder. Durumu konuşmak için Volkan’ın yanına gider. Akşam Volkan’la birlikte Ali’ye, bu kararını konuşur. Ali, annesiyle herkesin uğraştığını anlar ve bu duruma çok üzülür. Annesine, kedisinin orada mutlu olduğunu söyler. Onun orada kalmasını istemediğini, annesinden gidip mutlu olmasını ister.

Volkan, Ali’nin bu kararı karşısında çok şaşırır. Ali’ye, bu kararında emin olup olmadığını sorar. Oda, herkesin annesini suçladığı için üzüldüğünü söyler. Volkan, Derin’le anlaşma yaptığı için ona Asya’yla görüştüğünü söylemez. Derin, Volkan’ın evine taşınır. Gönül de, Bahar’ın evini satın alıyor ve oraya yerleşir.

Asya’dan intikam almak için harekete geçer. Ali, Demir’le konuşmak ister. Ama Demir, onun annesinin babasını öldürdüğünü söyleyip Ali’nin üzerine yürür. O sırada Volkan gelir ve Asya’nın annesini hatta ablasını kurtardığını, babasını görseydi onu da kurtaracağını söyler.

Selçuk, Aras’tan babasının intikamını almak ister. İçkiyi fazla kaçırdıktan sona Aras ile annesi evdeyken evlerini ateşe verir. Aras, yangını söndürür. Durumu Asya’ya anlatır. Asya, hemen Selçuk’u arar. Telefonlarına cevap vermeyince onun yanına Nil’i gönderir. Nil Selçuk’a, bu yaptığı için çok kızar.

Eğer Haluk bey ölmeseydi zaten Derin’in onu öldüreceğini söyler. O sırada Derin içeri girer ve Nil’in üzerine yürür. Selçuk, Asya’nın kapısına dayanıp onu Nil’i doldurmakla suçlar. Nil, Selçuk’u terk etmek ister. Selçuk, ona sarılıp gitmemesi için yalvarır.

Aras ile Asya, Londra’ya gitmek için hazırlanır. Asya, Ali’yi alıp Derin’e bırakır. Derin yine, Asya’yı ayak üstü suçlamaya başlar. Ali, içeri girdiğinde annesinin fotoğrafının parçalandığını görür.

Gönül, hastanede birini ayarlayıp Asya’ya bir hasta gönderir. Kadının talil sonuçlarını değiştirilmesini ve Asya’nın kadına yanlış tedavi uygulamasını sağlar. Volkan, Asya’yı hava alanında bulur ve gitmemesi için ona yalvarır. Derin, Volkan’ın Asya’nın peşinden gittiğini öğrenip oda hava alanına gider.

Asya Aras’la, tam uçağı bineceği sırada hastanın yakınlarının şikayeti üzerine yurt dışına çıkamayacağını öğrenir.

Sadakatsiz 51. Bölüm Fragmanı Yayında! Gönül Asya’ya Büyük Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler