Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Babasına Yaşadıklarını Anlatabilecek...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Babasına Yaşadıklarını Anlatabilecek Mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan, Rüçhan’dan dayak yedikten sonra bayılıp kalıyor. Somer Türkan’ı, bulup hastaneye götürüyor. Dönüş’ün sınavda bayılmasıyla o da hastaneye kaldırılıyor. Türkan, ailesine görünmemek için hastaneden kaçıyor. Somer Türkan’ı, arkadaşının davetine götürüyor. İçkiyi çok kaçırıp o gece Türkan’la birlikte oluyor. Sabah ise, pişman olup Mine’ye koşuyor. Türkan’ın ailesi onun hastanelik olduğunu öğreniyor. Üç Kız Kardeş 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, babasına yaşadıklarını anlatabilecek mi?

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Somer’le Yüzleşiyor!

Türkan Babasına Yaşadıklarını Anlatabilecek Mi?

Üç Kız Kardeş 3. bölüm 1. fragmanında; Türkan, ailesini Somer’le birlikte yemeğe gidiyor. Ailesine her şeyin yolunda gibi görünmek zorunda kalıyor. Sadık kızına, onu iyi görmediğini bir sorunu olup olmadığını soruyor. Türkan, babasına yaşadıklarını anlatmaya çalışıyor. Ancak bunu yapınca onları üzmekten korkuyor ve ne konuşacağını bilemiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 3. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Türkan, Rüçhan’ın darbeleriyle bayılıp kalıyor. Somer, eşya almak için eve geldiğinde Türkan’ı kanlar içinde yerde yatarken buluyor ve bunu annesinin yaptığını anlıyor. Hemen onu hastaneye yetiştiriyor. Doktorlar, Türkan’ın darp edildiğini anlıyor ve bunun soruşturmaya gireceğini söylüyor.

Türkan, darp edildiğini söyleyemiyor. Merdivenlerden düştüğünü söylüyor. Ama doktorlar buna inanmıyor. Somer’in Türkan’ın yanında olduğunu öğrenen Mine, hastaneye geliyor. Rüçhan onu engelliyor. Somer, Türkan’ı yalnız bırakmak istemiyor. Mine, geceyi Türkan’la geçirince Somer’i kıskanmaya başlıyor.

Hatta onu terk etmekle tehdit ediyor. Somer’in tüm parasıyla fabrika açmaya çalışan Mine, onun parayı kesince kredi borçlarını ödeyemeyeceğinden korkup onu terk etmekle tehdit ediyor. Somer, Mine’nin tehditlerine boyun eğmeyip Türkan’ın yanına gidiyor.

Derya, ablasını görmek için onun evine gidiyor. Ancak Rüçhan, ablasıyla onu görüştürmek istemiyor. Derya, bunun üzerine Serdar’dan ablasının hastanede yaralı bir şekilde gördüğünü öğreniyor. Somer, arkadaşının davetini Türkan’la birlikte gidiyor. Orada içkiyi fazla kaçırınca gece Türkan’la birlikte oluyor.

Mine, tehditlerine rağmen Somer’i terk edemiyor. Somer, sabah uyandığında Türkan’dan özür diliyor ve ilk gece ne söylediyse her şeyin geçerli olduğunu söyleyip panikle evden çıkıyor. Mine’nin gitmediğini görünce çok mutlu oluyor.

Rüçhan, onları görüyor ve eve gidip Türkan’ı oradan alıp götürüyor. Türkan’ın annesiyle babası onun hastanede görüldüğünü öğrenip onun evine koşuyor. Ancak, Türkan’ın evini boş buluyorlar.

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer İle Türkan Yakınlaşmaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler