Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Yıldırım'ın Cinayete...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Yıldırım’ın Cinayete Kurban Gittiğini Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 21. bölümüyle ekrana geldi. Azra, Yıldırım’ın ölümünden sonra avukatlığı bırakıp Güneş’in kafesini işletmeye başlıyor. Ama Haluk’un sahte davranışı onu hukuk bürosuna döndürüyor. Efe, Buket’in intiharıyla Haluk’un maskesini düşürmek için harekete geçiyor. Vicdan azabı çeken Azra, Yıldırım’ın mezarında ondan af dilerken Efe geliyor. Azra, Efe’den Yıldırım’ın cinayete kurban gittiğini öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’ın Cinayete Kurban Gittiğini Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldırım, o kazada hayatını kaybediyor. Azra, annesinin kendisini engellediği için onu da kendisini de affetmiyor. Güneş’in kafesini işletmeye başlıyor. Avukatlığa geri dönmek istemiyor. Çolpan, Cevher Hukuk bürosunu açıyor. Erman, ayrı bürosunu işletiyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem, Bora ile birlikte çalışmaya devam ediyor. İkili birbirlerinden hoşlanmaya ve fırsat bulup buluşmaya devam ediyor. Ama bunu ailelerinden saklıyor. Bu arada Güneş hamile kalıyor. Haluk, her gün Azra’nın yanına gelip onunla dertleşiyor ve karısının intiharından çok üzgün olduğunu ona anlatıyor.

Bir gün yine Azra’nın yanına gelip onu yeni kitabının tanıtımına davet ediyor. Çıkarken telefonunu unutuyor. Azra, Haluk’un peşinden telefonunu vermek için sesleniyor. Ancak bir az önce ağlayan Haluk’un ıslık çalarak yürüdüğünü, yanından geçen kadınlara göz kırptığını görüyor.

Haluk, telefonunu almak için Azra’nın yanına geliyor. Azra, onun kitabının tanıtımına gelmek istediğini söylüyor. Oraya gittiğinde Azra, Efe’yle tanışıyor. Efe, Azra’nın yanına yaklaşıp Buket’in daha önceden de intihar girişiminde bulunduğunu söylüyor. Haluk, yeni kitabını tanıtırken Efe, mikrofonu alıp onun sahtekar olduğunu, o kitapların hepsini Buket’in yazdığını söylüyor.

Azra, Efe’nin karşısında Haluk’u savunuyor. Ama Haluk’un itiraflarını öğrenmek için onun evine onunla konuşmak için gidiyor ve dinleme cihazı yerleştirmeye çalışırken ona yakalanıyor. Azra, Haluk’un elinden zor kurtuluyor. Güneş, bebeğini doğuruyor. Azra, bebeği kucağına alıp ona Yıldırım diye sesleniyor.

Ama bebeğin kız olduğunu öğreniyor. Azra, Yıldırım’ın kendisini affetmesi için bir işaret istemişti ve bebeğin erkek olduğunu, onun adının Yıldırım konulacağını öğrenince bir işaret olduğunu düşünüp rahatlamıştı.

Tersi olunca yine mezarlığa gidiyor. Yıldırım’dan kendisini affettiği için bir işaret göndermesi için yalvarıyor. O sırada Efe geliyor ve Azra’ya, Yıldırım’ın ölümüne onun neden olmadığını, onun ölümünün bir cinayet olabileceğini söylüyor. Azra, bunu duyunca şok oluyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Haluk’u Araştırırken…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler