Ana SayfaDizilerBaba 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlhan Kadir'den Tüm Alacağını İstiyor!

İlgili Postlar

Baba 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlhan Kadir’den Tüm Alacağını İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emin, Kadir’le birlikte İstanbul’a dönüyor. Onu şirkete gönderip kendisi taksiyle eve gitmek istiyor. İlhan, çok yorulmadan Servet’i tuzağına düşürüyor. Kadir, İlhan’la tanışıyor ve ona çok borçlu olduklarını öğreniyor ve onunla konuşmaya gidiyor. Onun babasına yaptığı saygısızlığı izledikten sonra ondan bunun hesabını soruyor. Emin, taksiciye yardım ettikten sonra saldırıya uğruyor. Baba 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlhan, Kadir’den üç gün içinde tüm alacağını istiyor.

Baba 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir İlhan’a Haddini Bildiriyor!

İlhan Kadir’den Tüm Alacağını İstiyor!

Baba 4. bölüm 1. fragmanında; Yardım ettiği taksici Emin’i, yaralı bir şekilde buluyor. Ancak Emin, kendisinin kim olduğunu bile hatırlamıyor. Büşra’nın kocası Ahmet, onların zengin olduğunu duyunca konağa geliyor. Ama Büşra, onu yanında istemiyor. Kadir eve geliyor ve babasının henüz gelmediğini öğreniyor. Ahmet’i evde görünce onun üzerine yürüyüp onu kovuyor. İlhan ise, Kadir’den üç gün içinde kırk milyon dolarını istiyor.

İşte Baba 4. bölüm 1. fragmanı…

BABA 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, babasının kendisine ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra onunla İstanbul’a gitmek için yola çıkıyor. Yolda Kadir, babasının sıcaklığını hissediyor. Emin, ilk evliliğinde karısını ve çocuğunu çok sevmiştir. Onları kaybettikten sonra çok sevince sevdiklerini kaybedeceğini düşündüğü için ailesine mesafeli davranıyor.

İstanbul’a vardıklarında Emin, hemen Kadir’den şirkete gitmesini istiyor. Kendisi ise, eve gitmek üzere bir taksiye biniyor. Yol boyunca taksicinin maddi zorluklar çektiğini, karısının hasta olduğunu öğreniyor. Konağa varır varmaz eşine, hemen geleceğini söyleyip yalnız çıkıyor.

Taksicinin evine bir diyaliz makinesi ve erzak götürüyor. Oradan çıktıktan sonra gaspçılar önünü kesiyor ve Emin’i darp edip arabayı alıp kaçıyorlar. Servet, iş yerine gitmek yerine boğaza gidip kahvaltı yapıyor. Ama orada yediği kahvaltının parasını ödeyemiyor. Onu takip eden İlhan, Servet’in hesabını ödeyip onunla yakınlık kuruyor.

Kadir, holdinge gidiyor ve İlhan’la tanışıyor. Ondan pek hoşlanmıyor. Ama ona olan borcu duyunca onun şirketten çıkmamasının nedenini anlıyor. İlhan’la görüşmek için randevu istiyor. Bu arada İlhan, gözüne Büşra’yı kestiriyor. Servet, İlhan’ın davet ettiği partiye gidip orada İlhan’ın ayarladığı kadınla birlikte oluyor ve onların görüntülerini aldırıyor.

Kadir, İlhan’la görüşmeye gidiyor ve ona, borçları olduğunu bildiğini ve kendilerinin dürüst insanlar olduğunu borçlarını mutlaka ödeyeceklerini söylüyor. Onunla görüştükten sonra İlhan’ın babasına kaba davrandığı anların videosunu izliyor. İlhan’ın karşısına çıkıp masaya yumruğunu vurup, babasına kimsenin saygısızlık yapmasına izin vermeyeceğini söylüyor.

Baba 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin’in Kararı Kadir’in Hayatını Bir Kez…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler