Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ejder Umut'u Kaçırıyor Mu?

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ejder Umut’u Kaçırıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar, 2. yeni bölümüyle 3 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mihri, Ejder’in peşini bırakmaz. Onu bir daha suç işlemeden tutuklamak ister. Tamer, yaptığı şey için büyük bir pişmanlık duyar. Ancak çok geç kalır. Hazan, bir yere kapatılır. Ejder, Hazan’dan kurtulmaları gerektiğini düşünüp onu öldürmeye hazırlanır. Son Nefesime Kadar 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ejder, Umut’u kaçırıyor mu?

Son Nefesime Kadar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hazan Öldürülmeden Bulunabilecek Mi?

Ejder Umut’u Kaçırıyor Mu?

Son Nefesime Kadar 2. bölüm 2. fragmanında; Ferzan, kızını çok özlediğini söyleyip ağlayarak Mihri’ye sarılıyor. Gökçe, onları görüyor ve Mihri’ye, Ferzan’ın kocası olduğunu hatırlatıyor. Ejder, Umut’un oğlu olduğunu biliyor ve onu kaçırmak için hazırlanıyor. Hazan’ı ise, arabanın bagajına koyup götürürken polislere yakalanıyor.

İşte Son Nefesime Kadar 2. bölüm 2. fragmanı…

SON NEFESİME KADAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Polis komiseri olan Mihri, mutlu bir evlilik yaşar ve iki çocuğu olur. Kızının başına gelenlerle Mihri, kocasıyla boşanmalarına neden olur. Melisa, tecavüze uğrayıp hamile kalır. Bu durumu annesine açıklar. Bebeğini doğurduktan sonra intihar eder. Mihri, kızının kendisini asmış bir vaziyette bulur.

Yıllar geçer ve Mihri, kızının oğlunun adını Umut koyar. Umut, yıllar sonra okula başlar. Ama Mihri, ondan şikayet duyar. Onun babasının genlerini almış olmasından korkar. Ejder’ın hapishaneden çıktığını öğrenen Mihri, onun fotoğrafını her yere dağıtır. Taner, kızının öğrenimi için patronundan zam ister.

Alamayınca, Şahin’le işbirliği yapıp para koparmak için Hazan’ı kaçırmalarını ve istedikleri paranın yarısını istediğini söyler. Adamlar parayı duyunca hemen Hazan’ın arabasının önünü keser. Onu götürüp bir yere saklar. Ejder, Umut’un okulunun etrafında dolanıp onu izliyor. Daha sonra Ejder, kıza taciz etmeye başlar.

Cihangir bey Taner’i yanına çağırır ve ona kızı için gereken öğretim kredisini karşılayacaklarını söyler. Ona, bunu özellikle kızı ve karısının istediğini söylüyor. Taner, yaptığı şeyden pişman olur. Ancak kızın kaçırıldığını ve bundan dönüşü olmadığını öğrenir.

Mihri, Ejder’in bir suç daha işleyeceğini bildiği için onun kızına tecavüz edip alı koyduğu evin önüne gider. Hazan’ın orada olduğunu bilmeden oralarda dolanıyor. Ancak elinde bir kanıt olmadığı için içeri giremiyor. Ejder, Hazan’a tecavüz eder.

Hazan’ın, elleri ve kolları bağlı bir şekilde Ejder’in tecavüzüne uğradığını gören kişi patronunu arayıp durumu ona anlatıyor.

Son Nefesime Kadar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler