Ana SayfaDizilerAziz 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efnan Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

İlgili Postlar

Aziz 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efnan Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Piere, Aziz’in kendisini öldürmek istediğini anlar. Ama bir kanıt bulamaz. Aziz’de, onu kendi evinde öldürmek istenmesinin bir çılgınlık olduğunu söyler. Daha sonra ona, kendisinden çok çevresindekilere ve sevdiklerine zarar verilmesinden hiç hoşlanmadığını söyleyip ondan Efnan’dan uzak durmasını ister. Aziz 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efnan, Aziz’i korumak için onunla evlenmekten vaz mı geçecek?

Cuma Dizileri 2021

Efnan Evlenmekten Vaz Mı Geçecek?

Aziz 16. bölüm 2. fragmanında; Aziz’e, Mustafa Kemal Atatürk’ten bir telgraf geliyor. Paşa onun milletvekilliğine aday koymasını istiyor. Efnan, Dilruba’ya Aziz’i korumak için Adem’le evlendiğini bildiğini söylüyor. Düğün hazırlıkları başlıyor. Piere tarafından tehdit edilen Efnan, Aziz’i korumak için onunla evlenmekten vaz mı geçecek?

İşte Aziz 16. bölüm 2. fragmanı….

AZİZ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Galip, Aziz ile Piere’i birbirine düşürmek ister ve bu sayede ikisinden de kurtulmak ister. Aziz, babasının katilinin Piere, olduğunu öğrendikten sonra silahını alıp dışarı fırlar. Onu tam vuracakken aklına Efnan gelir ve onu vurmaktan vazgeçer. Efnan, Dilruba’nın Aziz’i kurtarmak için Adem’le evlendiğini öğrenir.

Aziz’in halasına gidip durumu anlatır. O ise, gerçekleri Aziz’in öğrenmesinin kimseye fayda sağlamayacağını söyler. Efnan, her şeyi içine atar. Onlardan dönerken babasının yerde bir ekmek için yerlerde süründüğünü görüp ona acır. Aziz’e, babasını gördüğünü ve ona acıdığını söyler.

Aziz, Efnan’ın babasıyla konuşur ve ona atölyede iş verir. Ondan, bundan sonra Efnan’nın boynunu eğecek bir şey yapmamasını ister. Azime, Dilruba’nın odasında Aziz’in cebindeki kolyeyi görür. Dilruba, o kolyenin kendisinin olduğunu söylese de Azime’yi inandıramaz.

O gece ilk kez Dilruba Adem’le birlikte olur. Adem, Dilruba’nın daha önce Aziz’le birlikte olduğunu öğrenir. Piere, Aziz’in atölyesine gelip onu yemeğe davet eder. Yemekte, ondan yanında olmasını teklif eder. Aziz ise, kabul etmez. Tuvalete diye çıkıp onun çalışma odasına girer ve orada Efnan’ın resmini görür.

Onun Efnan’a takıntılı olduğunu düşünmeye başlar. Piere, Aziz’in atölyesine gidip onun himayesindeki kimsesiz çocukları zorla alıp götürür. Efnan, Piere ile konuşmaya gider. Piere, çocukların karşılığında Efnan’dan Aziz’le evlenmemesini ister.

Efnan, Piere ile görüştüğünü Aziz’e anlatır. Aziz, Piere’i öldürüp babasına yaptığı gibi intihar süsü vermek için bir plan yapar. Önce evine gidip onun mührünü alıp bir yazdığı yazının üzerine basar. Sonra onun odasına bir idam ipi asar. Piere, tüm askerleri evine yönlendirir.

Aziz’in bir planı olduğunu anlar. Ama Aziz, Piere’i saklandığı evde bulup bayıltır. Tüm askerler onun evine gittiği için Piere, savunmasız bir şekilde kalır. Aziz, Piere’i, tıpkı babasına yaptığı gibi intihar süsü verip öldürmek için silahını çeker.

Aziz 16. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Efnan’dan Uzak Durması İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler