Ana SayfaDizilerOğlum 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melike İntihar Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Oğlum 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melike İntihar Mı Ediyor?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Oğlum, 5.yeni bölümüyle 9 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demet, Zeynep’le de konuşur. Ona Efe’nin köpeğine zarar verip vermediğini sorar. Zeynep, Tuğrul ile annesinin Efe’nin köpeğine zarar verdiğini, babasının da akıl hastası olduğunu söylediklerini duyar. Onların anlattıklarının yalan olduğunu, oğlunu akıl hastası göstererek kaybettiği itibarı kazanmak istediğini söyler. Ondan bir an evvel orada neler olduğunu Efe’den öğrenmesini ister. Oğlum 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Melike, intihar mı ediyor?

Oğlum 5. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Zeynep Demet’den Oğlunu Konuşturmasını İstiyor!

Melike İntihar Mı Ediyor?

Oğlum 5. bölüm 1. fragmanında; Zeynep Demet’e, ölen çocukta kendisinin çocuğu öldürende kendisinin çocuğu olduğunu söyleyip bir an evvel ondan Efe’yi konuşturmasını istiyor. Melike, eşiyle arası bozulduktan sonra kızıyla da ilgilenmiyor. Kaan’ın ölümünden kendisini sorumlu tutan Melike, canına kıymayı düşünüyor. Kızının başına gelenlerden habersiz.

İşte Oğlum 5. bölüm 1. fragmanı…

OĞLUM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Melike, kocasıyla ve kızıyla ilgilenmez. Her gün oğlunu görmeye mezarlığa gider. İrfan, onun normal hayatına dönmesini ister. Efe, mahkemede konuşmadığı ve suçu kabul ettiği için tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk edilir. İlk günü çok zorlu geçer. Işıklar kapatılınca çok korkar.

Oradaki çocuklar Efe’nin kıyafetlerini alır. Tuğrul’un müşterileri ondan aldıkları malları geri iade eder. Bazıları da onunla çalışmayı bırakır. İtibarını düşünen Tuğrul, oğlunun akıl hastası olduğunu ispatlarsa hem onu hapishaneden kurtaracak, hem de kendi itibarını kurtaracak bir plan yapar.

Zeynep’in annesine Demet’e dediklerini anlatmasını ister. Demet önce Tuğrul’la konuşur. Tuğrul ona, oğlunun küçükken bir köpeği olduğunu kendisinin oğlunun köpeğe zarar verirken gördüğünü, Zeynep’in babasının da akıl hastası olduğunu söyler. Demet daha sonra Zeynep’in annesiyle de görüşür. Oda aynı şeyleri anlatınca Demet Efe’nin yanına gider.

Ona köpeği olup olmadığını sorar. Efe, yavru köpeğinin eve çiş yaptı diye zorla babasının onu ormana terk ettiğini hatırlayıp ağlar. Demet’e ise bir şey hatırlamadığını söyler. Zeynep, Efe’ye kıyafet bırakır. Efe, kıyafetleri oradaki çocuklara dağıtır. Zeynep’in öğrencilerinin velileri onu istemez. Okul müdiresi Zeynep’i yanına çağırıp ondan istifa etmesini ister.

Zeynep ise, istifa etmeyeceğini söyler. Ancak okulun bahçesine veliler birikir. Müdüre hanım ondan arka kapıdan çıkmasını ister. İrfan, Melike’ye içindeki zehri kusar. Onun geç kalmasıyla oğlunun başına bunlar geldiğini söyler. Valizini alıp evi terk eder.

Oğlum 4. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Zeynep Efe’ye İyi Bir Anne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler