Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım'ı Haluk'un...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’ı Haluk’un Öldürdüğünü Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 22. yeni bölümüyle 8 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Azra, Yıldırım’ın ölümünden sonra avukatlığı bırakıp Güneş’in kafesini işletmeye başlar. Ama Haluk’un sahte davranışı onu hukuk bürosuna döndürür. Efe, Buket’in intiharıyla Haluk’un maskesini düşürmek için harekete geçer. Vicdan azabı çeken Azra, Yıldırım’ın mezarında ondan af dilerken Efe gelir. Azra, Efe’den Yıldırım’ın cinayete kurban gittiğini öğrenir. Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Yıldırım’ı Haluk’un öldürdüğünü öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’ı Haluk’un Öldürdüğünü Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölüm 1. fragmanında; Efe Azra’ya, Yıldırım’ın ölümüyle Buket’in ölümünün bağlantılı olduğunu ikisini de Haluk’un öldürdüğünü söylüyor. Azra, duydukları karşısında şok oluyor. İkili, Haluk’un işlediği iki cinayeti ispatlamak için birlikte çalışmaya başlıyor. Bir çocuk gelin, kucağında bebeğiyle Çolpan hanımın kapısını çalıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldırım, o kazada hayatını kaybeder. Azra, annesinin kendisini engellediği için onu da kendisini de affetmez. Güneş’in kafesini işletmeye başlar. Avukatlığa geri dönmek istemez. Çolpan, Cevher Hukuk bürosunu açıyor. Erman, ayrı bürosunu işletir.

Sanem, Bora ile birlikte çalışmaya devam eder. İkili birbirlerinden hoşlanmaya ve fırsat bulup buluşmaya devam eder. Ama bunu ailelerinden saklar. Bu arada Güneş hamile kalır. Haluk, her gün Azra’nın yanına gelip onunla dertleşir ve karısının intiharından çok üzgün olduğunu ona anlatır.

Bir gün yine Azra’nın yanına gelip onu yeni kitabının tanıtımına davet eder. Çıkarken telefonunu unutur. Azra, Haluk’un peşinden telefonunu vermek için seslenir. Ancak bir az önce ağlayan Haluk’un ıslık çalarak yürüdüğünü, yanından geçen kadınlara göz kırptığını görür.

Haluk, telefonunu almak için Azra’nın yanına gelir. Azra, onun kitabının tanıtımına gelmek istediğini söyler. Oraya gittiğinde Azra, Efe’yle tanışır. Efe, Azra’nın yanına yaklaşıp Buket’in daha önceden de intihar girişiminde bulunduğunu söyler. Haluk, yeni kitabını tanıtırken Efe, mikrofonu alıp onun sahtekar olduğunu, o kitapların hepsini Buket’in yazdığını söyler.

Azra, Efe’nin karşısında Haluk’u savunur. Ama Haluk’un itiraflarını öğrenmek için onun evine onunla konuşmak için gider ve dinleme cihazı yerleştirmeye çalışırken ona yakalanır. Azra, Haluk’un elinden zor kurtlar. Güneş, bebeğini doğurur. Azra, bebeği kucağına alıp ona Yıldırım diye seslenir.

Ama bebeğin kız olduğunu öğrenir. Azra, Yıldırım’ın kendisini affetmesi için bir işaret istemişti ve bebeğin erkek olduğunu, onun adının Yıldırım konulacağını öğrenince bir işaret olduğunu düşünüp rahatlamıştı.

Tersi olunca yine mezarlığa gider. Yıldırım’dan kendisini affettiği için bir işaret göndermesi için yalvarır. O sırada Efe gelir ve Azra’ya, Yıldırım’ın ölümüne onun neden olmadığını, onun ölümünün bir cinayet olabileceğini söyler. Azra, bunu duyunca şok olur.

Evlilik Hakkında Her Şey 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Yıldırım’ın Cinayete…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler