Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Hazan'ı İntihar Etmeden...

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Hazan’ı İntihar Etmeden Kurtarabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Nefesime Kadar, 3. yeni bölümüyle 9 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ejder, Umut’u bulup ona babası olduğunu söylüyor. Mihri, kızının videolarını tekrar izliyor ve Ejder’in gizli evinin yerini tespit ediyor. Orayı bulup Hazan’ı alıp oradan kaçarken Ejder’e yakalanıyor. Ejder, Mihri’ye silah çekiyor. Mihri, Ejder’in elindeki silahı düşürüyor. Mihri, Hazan’ı onun elinden kurtarabilecek mi? Son Nefesime Kadar 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mihri, Hazan’ı intihar etmekten kurtarabilecek mi?

Son Nefesime Kadar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mihri Ejder’in Elinden Hazan’ı…

Mihri Hazan’ı İntihar Etmeden Kurtarabilecek Mi?

Son Nefesime Kadar 3. bölüm 2. fragmanında; Mihri, Hazan’ı kurtarıyor. Ancak kendisi hastanelik oluyor. Ejder, Hazan’ın peşini bırakmıyor. Hazan, intihar etmek için bir uçuruma gidip kendisini oradan atmak istiyor. Mihri, Umut’un Ejder’le görüştüğünü öğrenip onun peşine düşüydr.

İşte Son Nefesime Kadar 3. bölüm 2. fragmanı…

SON NEFESİME KADAR 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mihri, Ejder hapisten çıktıktan sonra onun başka kızlara zarar vereceğinden korkuyor. Metruk evin içine girip amirinden gizli inceleme yaptırıyor. Tam da tahmin ettiği gibi onun DNA’sı ve parmak izleri bulunuyor. Mihri, orada bir toka buluyor. Onun Hazan’a ait olduğunu anlıyor.

Annesinin yanına gidip konuşuyor. Onların şikayetçi olmaları için gerekli konuşmayı yapıyor. Ama onların korkup kızlarının kaçırıldığını sakladığını anlıyor. Şahin İlk fidyeyi isteniyor. Hazan’ın babası bir milyon lirayı ayarlayıp Taner’den gönderiyor. Taner, payına düşen parayı istemese de almak zorunda kalıyor. Ama Şahin’den kızı bırakmasını istiyor.

Mihri, metruk evin sahibini araştırıp buluyor. Onun bir kamp işlettiğini öğrenip oraya gidip inceleme yapıyor. Şahin, Mihri’nin kızı görmesine izin vermiyor. O gittikten sonra da hemen Ejder’den kızı başka yere taşımasını istiyor. Mihri, Hazan’ın annesinin kızının kayıp olduğunu itiraf ettiğini duyup emniyete gidiyor.

Ejder, Hazan’a ilaç verip uyutuyor. Onu kendisinin gizli sığınağına götürmek için yola çıkıyor. Polis memuru Sevda, Ejder’in aracının hız sınırını açtığını görüp peşlerine düşüyor. Arabayı durdurup bagaja bakmak istiyor. Hayri, ne yapacağını bilemiyor. O sırada Ejder direksiyona geçiyor ve polis memuru Sevda’ya çarpıp kaçıyor.

Hayri’nin paniklemesinden rahatsız olan Ejder, silahını çekip hiç acımadan onu öldürüyor. Sevda, yaralı bir şekilde telsizi eline alıyor ve amirine yaralandığını bildiriyor. Mihri, yakın zamanda düğünü olacak olan Sevda’nın başına bir şey geldiğini anlayıp endişeleniyor

Son Nefesime Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ejder Umut’u Kaçırıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler