Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Umut'un Yeni Öğretmenini...

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Umut’un Yeni Öğretmenini Görünce Şok Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen yeni dizisi Son Nefesime Kadar, 4. bölümüyle 16 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mihri, Ejder’i hapse attırmanın mutluluğunu yaşar. Ancak Umut, Mihri’ye karşı tavır almaya başlar. Onun kendisini babasından ayırdığı için suçlar. Vedat, Mihri’den hoşlandığını itiraf eder. Ama ondan bir yanıt alamaz. Gökçe, Mihri’yi kocasından uzak tutmak için elinden geleni yapar. Ona, kızının derdindeyken kendisinin Ferzan’la dolu dizgin aşk yaşadığını söyler. Son Nefesime Kadar 4. bölüm 2. fragmanı yayında. Mihri, Umut’un yeni öğretmenini görünce şok oluyor.

Son Nefesime Kadar Dizisi Final Mi Yapıyor?

Mihri Umut’un Yeni Öğretmenini Görünce Şok Oluyor!

Son Nefesime Kadar 4. bölüm 2. fragmanında; Mihri, Ferzan’ın daha kızı ölmeden Gökçe’yle birlikte olduğunu öğrendikten sonra onunla görüşüp yüzleşiyor. Ferzan, hala Mihri’yi sevdiğini anlayıp Gökçe’ye ayrılmak istediğini söylüyor. Gökçe, sinir krizleri geçiriyor. Umut Mihri’ye yeni öğretmenini çok sevdiğinden bahsediyor. Mihri, torununun yeni öğretmenini görünce çok şaşırıyor.

İşte Son Nefesime Kadar 4. bölüm 2. fragmanı…

 

SON NEFESİME KADAR 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mihri, Sevda’nın yanına gidiyor ve onun ölmüş olduğunu görür. Onun ölümünden kendisini suçlar. Olayın Ejder’e bağlandığını öğrenen Mihri’nin amiri, onun haklı olduğunu anlar. Ama Mihri, ondan önce gidip Hazan’ı, Ejder’in tuttuğu yerde bulur. Mihri, tam Hazan’ı kaçıracağı sırada Ejder gelir ve ona silah çeker.

Mihri, Hazan’ı arkasına alıp onun silahını atmasını sağlarken onunla boğuşma olur. Son bir hamleyle Mihri, Ejder’e biber gazı sıkıp Hazan’ı alıp oradan uzaklaşır. Hazan’ı, arabaya kilitleyip Ejder’le hesaplaşmak için tekrar onun yanına dönmek ister. Ama arabadan çıkar çıkmaz Ejder onu vurur. Hazan’ın, polisleri aramasıyla ekip gelir.

Ejder, oradan kaçmayı başarır. Mihri, karnına aldığı kurşunla hastaneye kaldırılır. Emre, annesinin başından bir an olsun ayrılmaz. Onu kaybetmekten çok korkar. Taner, Hazan’ın kaçırılıp fidye alınmasına ortak olduğu için tutuklanır. Mihri, hastanedeyken Ferzan Umut’a bakacağını söyler. Onu eve götürüp onu rahat ettirmek için elinden geleni yapar.

Saliha, Umut’un oyuncağına takılıp ayağı kayıp yere düşer ve bebeğini kaybeder. Gökçe, kocasına ve Saliha’ya bunu Umut’un bilerek yaptığı yalanını söyler. Hazan, intihar etmek ister. Tam uçurumdan kendisini boşluğa bırakacağı sırada onu Emre bulur ve intihar etmesini engeller.

Ejder, Umut’u okuldan alıp tekneye götürür. Onunla kaçmayı planlayıp bir otele gider. Kimlik sorununu çözer. Ama onun kandırdığı kadınla bir problemleri olur. Vedat, onların yerini bulup Miihri’ye iletir. Mihri, torununu Ejder’in elinden kurtarır. Mihri’ye, inanmayan ve onun rozetini bırakmasını isteyen amiri ondan işe geri dönmesini isteyip ondan özür diler.

Son Nefesime Kadar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ejder Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler