Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülsüm, Cemal ile Asiye’nin birbirlerine aşık olduğunu ve Mahir’i aldattıklarını düşünür. Bunu onların yanına bırakmayıp her şeyi anlatmak ister. Nedret, Asiye’yi araştırmak için Amasya’ya gider. Orada Asiye’nin birini öldürdüğünü ve arandığını öğrenir. Kaderimin Oyunu 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemal, gerçekleri herkese anlatmaya karar veriyor.

Cuma Dizileri 2021

Cemal Gerçekleri Anlatmaya Karar Veriyor!

Kaderimin Oyunu 13. bölüm 2. fragmanında; Asiye, Cemal’in kendisinin eski kocası olduğunu Gülsüm’e itiraf etmek zorunda kalıyor. Gülsüm, bu gerçekleri anlatacağını söylüyor. Harun, Raci’yi kumarhanede basıyor. Raci, kendisini kurtarmak için o çocukların Mahir’den olmadığını söylüyor. Cemal, Asiye’yle konuşup ona gerçekleri herkese anlatacağını söylüyor.

İşte Kaderimin Oyunu 13. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Helin’in Uğur’a arabasıyla çarptığını gören Cemal, hemen onu hastaneye götürür. Asiye ile Nergis, Cemal’e sarılmış ağlarken içeri Helin ile Mahir girer. Olayın telaşından onların neden o kadar samimi bir şekilde sarıldıklarını algılayamazlar. Uğur, tedaviye alınır. Giriş yapmak için Helin, Asiye’nin çantasından Uğur’un kimliğini alır.

Kimliğin sahte olduğu söylenir. Mahir’i gören tanıdığı ona yardım edip durumu kurtarır. Onun kendisine iyiliğini unutmadığını söyler. Uğur’un, ciddi bir şeyi olmadığını öğrenilince götürülür. Helin, büyük bir suçluluk hisseder. Her şey normale dönünce Helin Asiye’ye, ona söylediği şeyi hemen Zahide’ye neden söylediğini sorar.

Oda, kendisinin kimseye bir şey söylemediğini söyleyip Zahide’nin yanına gider. Helin, Cemal’i elinde tutmak için hamilelik yalanını uydurduğunu Asiye’den değil ondan duyduğunu söyler. Onların konuşmasını duyan Cemal köpürür. Helin ile Cemal, büyük bir kavga eder.

Cemal, evden çıkıp sabaha karşı içkili bir şekilde eve gelir. Bahçede kendisini bekleyen Helin’e, hayatını mahvettiğini onun yüzünden çok sevdiği kadını terk ettiğini onun da hayatını mahvettiğini söyler. Asiye, onların konuşmalarını duyup üzülür. Ertesi gün Helin Cemal’e, o çok sevdiği aşık olduğu kadının kim olduğunu sorar.

Cemal ise, Helin’den konuyu kapatmasını ister. Gülsüm, kocasının montunun dikilmesi gerektiğini öğrenince Asiye, kendisinin halledeceğini söyler. Cemal, hemen Asiye’yi çarşıya bırakabileceğini söyleyip onunla birlikte çıkar. Yağmur yağınca Cemal’in aklına eski günleri gelip Asiye’nin ıslanmasına neden olur.

Mahir’in barda dertleştiği Zuhal, ailenin yakını çıkar. Zuhal ile Mahir, evde karşılaşınca ikisi de zor anlar yaşar. Mahir, Zuhal çıkarken peşinden gidip konuştuklarının aralarında kalmasını ister. Zuhal, Mahir’e onun evli olmadığına sevindiğini söyler.

Asiye hastalanır. Nergis, hemen Mahir’e haber verir. O doktor getirene kadar Asiye, Cemal’in ismini vererek sayıklamaya başlar. Gülsüm, onların aralarında bir şeyler olduğunu düşünmeye başlar.

Kaderimin Oyunu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedret Asiye’nin Cinayet İşlediğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler