Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedret Asiye'nin Cinayet İşlediğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedret Asiye’nin Cinayet İşlediğini Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemal, Helin’in kendisini elinde tutmak için hamilelik yalanı uydurduğunu öğreniyor. Sinirlenip Helin’e, onun yüzünden çok sevdiği kadını terk ettiğini söylüyor. Asiye, hastalanıyor. Gülsüm, Cemal’i Asiye’nin yanında görüyor. Sonra Asiye’nin Cemal’i sayıkladığını duyunca onların ilişkileri olduğunu zannediyor. Kaderimin Oyunu 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nedret, Amasya’ya gidip Asiye’nin cinayet işlediğini öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Nedret Asiye’nin Cinayet İşlediğini Öğreniyor!

Kaderimin Oyunu 13. bölüm 1. fragmanında; Gülsüm, Cemal ile Asiye’nin birbirlerine aşık olduğunu ve Mahir’i aldattıklarını düşünüyor. Bunu onların yanına bırakmayıp her şeyi anlatmak istiyor. Nedret, Asiye’yi araştırmak için Amasya’ya gidiyor. Orada Asiye’nin birini öldürdüğünü ve arandığını öğreniyor.

İşte Kaderimin Oyunu 13. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Helin’in Uğur’a arabasıyla çarptığını gören Cemal, hemen onu hastaneye götürüyor. Asiye ile Nergis, Cemal’e sarılmış ağlarken içeri Helin ile Mahir giriyor. Olayın telaşından onların neden o kadar samimi bir şekilde sarıldıklarını algılayamıyorlar. Uğur, tedaviye alınıyor. Giriş yapmak için Helin, Asiye’nin çantasından Uğur’un kimliğini alıyor.

Kimliğin sahte olduğu söyleniyor. Mahir’i gören tanıdığı ona yardım edip durumu kurtarıyor. Onun kendisine iyiliğini unutmadığını söylüyor. Uğur’un, ciddi bir şeyi olmadığını öğrenilince götürülüyor. Helin, büyük bir suçluluk hissediyor. Her şey normale dönünce Helin Asiye’ye, ona söylediği şeyi hemen Zahide’ye neden söylediğini soruyor.

Oda, kendisinin kimseye bir şey söylemediğini söyleyip Zahide’nin yanına gidiyor. Helin, Cemal’i elinde tutmak için hamilelik yalanını uydurduğunu Asiye’den değil ondan duyduğunu söylüyor. Onların konuşmasını duyan Cemal köpürüyor. Helin ile Cemal, büyük bir kavga ediyor.

Cemal, evden çıkıp sabaha karşı içkili bir şekilde eve geliyor. Bahçede kendisini bekleyen Helin’e, hayatını mahvettiğini onun yüzünden çok sevdiği kadını terk ettiğini onun da hayatını mahvettiğini söylüyor. Asiye, onların konuşmalarını duyup üzülüyor. Ertesi gün Helin Cemal’e, o çok sevdiği aşık olduğu kadının kim olduğunu soruyor.

Cemal ise, Helin’den konuyu kapatmasını istiyor. Gülsüm, kocasının montunun dikilmesi gerektiğini öğrenince Asiye, kendisinin halledeceğini söylüyor. Cemal, hemen Asiye’yi çarşıya bırakabileceğini söyleyip onunla birlikte çıkıyor. Yağmur yağınca Cemal’in aklına eski günleri gelip Asiye’nin ıslanmasına neden oluyor.

Mahir’in barda dertleştiği Zuhal, ailenin yakını çıkıyor. Zuhal ile Mahir, evde karşılaşınca ikisi de zor anlar yaşıyor. Mahir, Zuhal çıkarken peşinden gidip konuştuklarının aralarında kalmasını istiyor. Zuhal, Mahir’e onun evli olmadığına sevindiğini söylüyor.

Asiye hastalanıyor. Nergis, hemen Mahir’e haber veriyor. O doktor getirene kadar Asiye, Cemal’in ismini vererek sayıklamaya başlıyor. Gülsüm, onların aralarında bir şeyler olduğunu düşünmeye başlıyor.

Kaderimin Oyunu 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Cemal Helin’e Onun Yüzünden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler