Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Cemal Helin'e Onun Yüzünden...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Cemal Helin’e Onun Yüzünden Mutsuz Olduğunu Söylüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 12. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye Cemal’e, onun yüzünden bu yalanlarla yaşamak zorunda kaldıklarını, yine onun yüzünden Mahir’e yalan söylemek zorunda kaldığını söyler. Helin, Cemal’in gizemli gizli aşkından bir kızı olup olmadığını sorar. Mahir, Zuhal’e anlattıkları yüzünden zor durumda kalır. Kaderimin Oyunu 12. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Cemal Helin’e, onun yüzünden mutsuz olduğunu söylüyor.

Cuma Dizileri 2021

Cemal Helin’e Onun Yüzünden Mutsuz Olduğunu Söylüyor!

Kaderimin Oyunu 12. bölüm ön izlemesinde; Cemal Helin’e, mutsuzluğunun sebebinin o olduğunu, kendisinin başka birini deliler gibi sevdiğini kendi hayatını da o kadının hayatını da onun yüzünden bitirdiğini söylüyor. Asiye, Cemal’in Helin’e olan konuşmalarını duyuyor ve büyük bir üzüntü içine giriyor.

İşte Kaderimin Oyunu 12. bölüm ön izlemesi…

KADERİMİN OYUNU 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Raif’in Asiye’yle ilgili dosyayı aldığını görür. Ama Raif, o dosyada sadece Asiye’nin evlendiğini ve eşini bir trafik kazasında kaybettiğini öğrenir. Nedret, kızı için bunu önceden engeller. Raif’in tuttuğu adama para verip onun sadece bu bilgileri almasını sağlar. Cemal’de, çok rahatlar.

Helin, evde olmaktan sıkılır ve çalışmak ister. Hemen annesi onu evden uzaklaştırmak için yurt dışında bir tanıdığını arayıp ona iş teklifinde bulunmasını sağlar. Helin, bu teklifi alınca havalara uçar. Ancak Cemal, kesinlikle yurt dışına gitmek istemediğini söyler. Helin, Asiye’yle dertleşir.

Ona, aslında kocasına bir yalan söylediğini ama kimseye söylememesini ister. Asiye, öyleyse kendisine anlatmamasını ister. Helin, aslında Cemal’in kendisini terk ettiğini ama onu elinde tutmak için hamile olduğu yalanını söylediğini anlatır. Asiye, Cemal’in kendisine anlattıklarının doğru olduğunu anlar.

Cemal, çocukları at çiftliğine götürür. Helin ile Mahir oraya sonradan gelir. Asiye, Helin’in geldiğini görüp onun kendisini kıskandığını düşünür. O hemen Cemal’le görüşmek istediğini söyler. İkili tartışarak içeri girer. Cemal ona, asla Helin’e, yurt dışına çıkmayacağını yineler.

Mahir, çocuklarla konuşurken dalıp onların geleceği hakkında konuşmaya başlar. Asiye, Mahir’le konuşup ondan çocuklara hayal kurmasını sağlamamasını, onunda bir hayatı olacağını, kendileri yalnız kaldığında hayal kırıklığına uğramalarını istemediğini söyler. Mahir, o gece iş yemeğine çıkar. Orada tanıştığı kıza her şeyini anlatır.

Helin Zahide’den, kocasını elinde tutmak için hamilelik yalanı uydurduğunu duyar ve bunu Asiye’nin ona söylediğini düşünüp öfkeyle arabasına biner. Uğur’u görmeden ona çarpar.

Kaderimin Oyunu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülsüm Cemal’i Asiye’yi Öperken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler