Ana SayfaDizilerTalat Bulut Hangi Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu?

İlgili Postlar

Talat Bulut Hangi Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu?

Ünlü oyuncu Talat Bulut, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. En son Yasak Elma dizisinde Haluk karakterini canlandıran Talat Bulut, diziden ayrıldıktan sonra başka bir projede yayınlanmadı. Talat Bulut, oldukça fenomen bir dizinin kadrosuna dahil oldu. Talat Bulut, hangi dizinin kadrosuna dahil oldu. Detaylar haberimizde…

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut Hangi Dizinin Kadrosuna Dahil Oldu?

Talat Bulut’un yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu Fox Tv’de perşembe günleri yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Mahkum dizisinin kadrosuna dahil oldu. Talat Bulut, dizide ‘Sinyor’ karakterini canlandıracak.

MAHKUM 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fırat’ın bıçağı gömdüğü yerden bir kutu çıkar. Barış, kutunun içinde bıçak olduğunu düşünüp Fırat’ı polislere teslim etmekle tehdit eder. Fırat, kutunun içinde bıçak olmadığını son anda hatırlar ve kutuyu Barış’a verip oradan uzaklaşır. Barış, kutunun içinde bıçak olmadığını görünce şok olur.

Fırat, bıçağı bir kukla yapan kadının özel serisi olan kuklanın içine sakladığını hatırlar. Oraya gittiğinde kadının öldüğünü oğlunun ise, tüm kuklaları sattığını öğrenir. Onu takip eden Barış, bıçağın kuklacı da olduğunu öğrenip dükkanı satın alır. Kayıtları arayıp kuklanın kimde olduğunu öğrenir.

Barış, Sinyor’un babası olmasından şüphelenir. Babasının kendisinin baştan beri Savaş olmadığını öğrenip onunla yüzleşir. Ona, kendisini bu hale getirenin o olduğunu söyler. Barış, en çok annesinin yüzüne nasıl bakacağını düşünmeye başlar. Fırat da kuklanın kimde olduğunu öğrenir. Barış, arkadaşının aldığını öğrenip onu arar ve büyük bir maskele balo olduğunu öğrenir.

Fırat, arkadaşlarıyla birlikte bir plan yapıp baloya girmeyi başarır. Baloda Fırat, Büge’yi bulur ve ona kızının nerede olduğunu sorar. Oda, kızının ona yaptığı resmi verir. Fırat, kızının Büge’nin yanında olduğunu anlar. Barış ile Fırat, kuklaya aynı anda ulaşır. Ama kuklanın içinden bıçak çıkmaz.

Fırat, kadının o kukladan bir tane daha yaptığını ve onu lunaparka bağışladığını öğrenip harekete geçer. Sasha, Paşa’nın annesini aramasıyla telefon sinyalinden onların yerini bulur. Fırat, kuklayı bulup bıçağa ulaştığı sırada Barış’la boğuşmaya başlar. Onun elinden kurtulup bıçağı fırlattığı yere bakır. Ama bıçağı bulamaz.

Mahkum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ı Öldürmeyi Planlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler