Ana SayfaDizilerMahkum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat'ı Öldürmeyi Planlıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ı Öldürmeyi Planlıyor!

Fox Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Mahkum, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, tehditle gömülü kutuyu Fırat’ın elinden alıyor. Ancak içinden bıçak çıkmıyor. Fırat, bıçağı bir kuklanın içine sakladığını hatırlıyor. Ama kadının öldüğü oğlunun tüm kuklaları sattığını öğreniyor. Barış, kuklayı alanı öğrenip maskeli baloya katılıyor. Fırat’da baloya katılıyor ve ikili aynı anda kuklayı buluyor. Ama içinden bıçak çıkmıyor. Aynı kukladan bir tane daha olduğunu onunda lunaparkta olduğunu öğreniyor. Fırat, tam bıçağı bulmuşken kaybediyor. Mahkum 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, Fırat’ı öldürmeyi planlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Barış Fırat’ı Öldürmeyi Planlıyor!

Mahkum 14. bölüm 1. fragmanında; Barış, bıçağın olmadığını zannedip Fırat’tı öldürmeyi Nazlı’yı da şehir dışındaki yurtlardan birine yerleştirmeyi planlıyor. Büge, Barış’dan habersiz Nazlı’yı babasına teslim etmek için Fırat’la anlaşıyor. Fırat, Tahir’in sakladığı içinde ses kaydının olduğu Nazlı’nın oyuncağını ele geçiriyor. Fırat, Nazlı’yı beklerken karşısında elinde silahla Barış’la karşılaşıyor. Barış, Fırat’ın elini kolunu bağlıyor.

İşte Mahkum 14. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat’ın bıçağı gömdüğü yerden bir kutu çıkıyor. Barış, kutunun içinde bıçak olduğunu düşünüp Fırat’ı polislere teslim etmekle tehdit ediyor. Fırat, kutunun içinde bıçak olmadığını son anda hatırlıyor ve kutuyu Barış’a verip oradan uzaklaşıyor. Barış, kutunun içinde bıçak olmadığını görünce şok oluyor.

Fırat, bıçağı bir kukla yapan kadının özel serisi olan kuklanın içine sakladığını hatırlıyor. Oraya gittiğinde kadının öldüğünü oğlunun ise, tüm kuklaları sattığını öğreniyor. Onu takip eden Barış, bıçağın kuklacı da olduğunu öğrenip dükkanı satın alıyor. Kayıtları arayıp kuklanın kimde olduğunu öğreniyor.

Barış, Sinyor’un babası olmasından şüpheleniyor. Babasının kendisinin baştan beri Savaş olmadığını öğrenip onunla yüzleşiyor. Fırat da kuklanın kimde olduğunu öğreniyor. Barış, arkadaşının aldığını öğrenip onu arıyor ve büyük bir maskele balo olduğunu öğreniyor.

Fırat, arkadaşlarıyla birlikte bir plan yapıp baloya girmeyi başarıyor. Baloda Fırat, Büge’yi buluyor ve ona kızının nerede olduğunu soruyor. Oda, kızının ona yaptığı resmi veriyor. Fırat, kızının Büge’nin yanında olduğunu anlıyor. Barış ile Fırat, kuklaya aynı anda ulaşıyor. Ama kuklanın içinden bıçak çıkmıyor.

Fırat, kadının o kukladan bir tane daha yaptığını ve onu lunaparka bağışladığını öğrenip harekete geçiyor. Sasha, Paşa’nın annesini aramasıyla telefon sinyalinden onların yerini buluyor. Fırat, kuklayı bulup bıçağa ulaştığı sırada Barış’la boğuşmaya başlıyor. Onun elinden kurtulup bıçağı fırlattığı yere bakıyor. Ama bıçağı bulamıyor.

Mahkum 13. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Maskeli Balo Operasyonu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler