Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Nalan'la Hayri'nin Yakınlaştığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Nalan’la Hayri’nin Yakınlaştığını Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, bebeğini kaybediyor. Durumu öğrenen herkes hastaneye akın ediyor. Rafet, Alp’le konuşmaya gidiyor ve oğlunun hala Cana’yla görüştüğünü öğreniyor ve Sedat’a ceza kesiyor. Nalan, bu zor zamanlarını Hayri’yle dertleşerek geçiriyor. Cana’yı saunada yakalayan Feride, onun üzerini kilitleyip gidiyor. Feride, Nalan’la Hayri’nin yakınlaştığını anlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Feride Nalan’la Hayri’nin Yakınlaştığını Anlıyor!

Camdaki Kız dizisinin 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, hastaneye gittiğinde doktorunu istiyor. Doktor Nalan’ın bebeğini kaybettiğini anlayıp onu operasyona alıyor. Tüm aile hastaneye akın ediyor. Haberi öğrenen basın hastanenin önünü dolduruyor. Feride, Sedat’ın yakasına yapışıp kızını ona verdiği güne lanet okuyor. Rafet, Levent ile Selen’in konuşmasını duyup saldırıyı Alp’in yaptığını öğreniyor.

CAMDAKİ KIZ 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Önce Sedat’la konuşuyor ve ondan Alp’in hala kendisinin Cana’yla birlikte olduğunu zannedip Nalan’a söylediğini anlatıyor. Rafet, Alp’le konuşmaya gidiyor. Alp, kendisini anlatamayınca Rafet’e, Sedat’ın yatak odasının balkonundan atlarken ki görüntülerini izletiyor.

Nalan, hastaneden çıkıp eve dönüyor. Feride, kızı iyileşene kadar onun yanında kalmaya başlıyor. Onun yemeklerini elleriyle yapıp yediriyor. Bu arada Nalan’a, bebeğinin onun yüzünden düştüğünü, söylediklerini yapmadığı için anne olamadığını söylüyor. Nalan, kabuslar görmeye başlıyor.

Rafet, oğluyla konuşup onun hala Cana’yla görüştüğünü bildiğini, ona bir ceza kestiğini söylüyor. Sedat, babasının kendisine ne ceza kestiğini merak ediyor. Cana Sedat’ı aramaya devam ediyor. Sedat Cana’nın, telefonuna cevap verip onunla görüştüğü için pişmanlığını dile getiriyor.

Feride, Rafet’le Sedat’ın konuşmalarını duyup Rafet’le ayrı konuşuyor. Ona, kızını Sedat’ın mutlu edemeyeceğini anladığını onların evliliklerini istemediğini ama Nalan’ın Sedat’a aşık olduğunu öğrendikten sonra bir şey yapamadığını anlatıyor. Rafet’e, Cana’nın cezasını kendisine bırakmasını söylüyor.

Nalan, Hayri’yle sabah yürüyüşe çıkıyor ve onun annesinin ölümünü nasıl kabullendiğini soruyor. Oda, annesinin tokasını sakladığını onu gömdükten sonra acısının hafiflediğini öğreniyor. Bebeğine aldığı patiği gömmeye karar veriyor. Muzo’nun da yardımıyla patiği toprağa gömüyor.

Feride, kızını bir kaç kez Hayri’yle sohbet ederken görüp uyarıyor. Ondan Hayri’ye karşı mesafeli davranmasını istiyor. Daha sonra gidip Cana saunada iken derecelerini yükseltip kapıyı kilitliyor. Cana, çıkmaya çalışırken Feride’yi görüyor ve kapıyı açması için yalvarıyor. Feride ise, onu öylece bırakıp gidiyor. Eve döndüğünde Nalan’ı, yine Hayri’yle samimi bir şekilde sohbet ederken görüyor.

Camdaki Kız 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride’nin Nalan’ı Suçlamaları Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler