Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Gümüşoğlu Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Gümüşoğlu Tutuklanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 127. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, hayatını kurtardığı için Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu kimseye söylemiyor. Abdulkadir, Betül’den Çolak ağanın ihaleye vereceği fiyatı öğrenip Mehmet’e söylüyor. İhaleyi Züleyha’nın şirketi kazanıyor. Züleyha, Mehmet’le çıkacağı gemi tatilinde evlenmeyi planlıyor. Lütfiye, Fikret’in cebinde bir gazete parçası buluyor ve Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenip Züleyha’nın yanına koşuyor. Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hakan Gümüşoğlu tutuklanıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Hakan Gümüşoğlu Tutuklanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, öğrendiklerinden sonra Hakan’ı hayatından çıkarıyor. Hakan tutuklanıyor. Züleyha, basının karşısına geçip,  ortağı Mehmet Kara’nın aslında dünyaca aranan Hakan Gümüşoğlu olduğunu açıklıyor. Hakan, devlete çalıştığını açıklayamıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1502031481828380687

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 127. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, kaçmaya çalışırken vuruluyor. Mehmet onu, yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor. Fikret, Çukurova’ya Çetin’le birlikte dönüyor. Hayatını kurtardığı için Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu Züleyha’ya söylemiyor. Ona bir şey bulamadıklarını söylüyor. Züleyha, Mehmet’ten şüphelendiği için çok utanıyor.

Betül, annesinin gönlünü almak için yanına gidiyor. Ama Şermin, kızıyla konuşmak istemiyor ve ona onun gibi bir kızı olmadığını söylüyor. Betül annesine, kendisini kıskandığını onun artık yaşlandığını söylüyor. Bunu duyan Şermin, herkesin içinde kızına tokat atıyor.

Çolak ağa, Betül’e para verip kafasını dağıtmasını istiyor. O gittikten sonra Abdulkadir geliyor ve Betül’den ihale fiyatını Çolak ağadan alıp vermesini istiyor. İkili arasında bir yakınlaşma oluyor ve Betül ile Abdulkadir, Çolak ağanın evinde birlikte oluyor. Betül, çolak ağadan vereceği ihale fiyatını alıp hemen Abdulkadir’i arayıp bildiriyor.

Abdulkadir, Mehmet’e ihale fiyatını veriyor. Mehmet de Züleyha’ya, o fiyatın altında fiyat vermesini istiyor. İhaleye katılan firmalar şehir kulübünde bir araya geliyor. Çolak ağa ihaleyi kazanacağından emin konuşuyor. Abdulkadir, aklından Betül’ü çıkaramıyor. Onu tuvalette bulup onu çolak ağanın yanında görmeye dayanamadığını, onu bırakıp kendisiyle birlikte olmasını istiyor.

İhale sonucu açıklanıyor ve ihaleyi Adnan Yaman holding kazanıyor. Çolak ağa, eve gider gitmek Betül’ü sıkıştırıyor. Betül, kendisinin ihale fiyatını kimseye vermediğini söyleyince Çolak ağa yanında çalışan çaycıdan şüphelenmeye başlıyor. Züleyha, Mehmet’e bir gemi yolculuğuna çıkmak ve orada evlenip aile olarak Çukurova’ya dönmek istediğini söylüyor.

Mehmet, kimliğini açıklamak için üstüyle konuşuyor. Ama onun devlete çalıştığını ispat etmek için operasyonun beş günü olduğunu, beş gün sonra ondan gerçeği açıklanması isteniyor. Lütfiye, Fikret’in cebinde gazete parçasını görüp okuyor. Hemen Züleyha’nın yanına gidip gazeteyi ona gösteriyor. Züleyha, Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu anlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet’in Gerçek Kimliğini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler