Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet'in Gerçek Kimliğini...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet’in Gerçek Kimliğini Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 127. yeni bölümüyle 10 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet’in Hakan olduğu ortaya çıkar. Hakan, Fikret’in hayatını kurtarır. Onu Türkiye’ye getirmeyi başarır. Fikret, kendisini Hakan’ın kurtardığını öğrenince çok şaşırır. Ama amcasının ölümünün peşini bırakmaz ve Abdulkadir’le kardeşinden hesabını sorar. Züleyha, Hakan’la gemide evlenip evli olarak geri dönmek ister. Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Mehmet’in gerçek kimliğini öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Mehmet’in Gerçek Kimliğini Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm 2. fragmanında; Züleyha ile Mehmet’in arası düzeliyor. Fikret, Vahap’ı yine Züleyha’nın evine girerken yakalıyor. Ondan, bunun hesabını soruyor. Lütfiye’nin eline bir gazete geçiyor. Orada Mehmet’in aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu görüyor. Züleyha, büyük bir şok yaşıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1500906977408389125

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 126. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Lübnan’da iç savaş çıktığını öğrenir. Lütfiye’ye, Fikret’in İstanbul’a gittiğini söyler. Bu arada konsolosluğu arayıp onların oradan ülkeye getirilmesi için harekete geçer. Valiye kadar çıkıp ondan yardım ister. Yardım istekleri olumsuz sonuçlanınca mecburen Mehmet’le buluşup durumu ona anlatır ve ondan yardım ister.

Betül, Çolak ağa ile sevgili olur. Çolak ağa, Betül’den Züleyha’nın gireceği ihalenin fiyatını öğrenmesini ister. Betül gizlice şirkete girip ihale fiyatlarını alır. Mehmet, Betül’ü görüp onu uyarır. Abdulkadir, Betül’ün Çolak ağanın yanında olduğunu öğrenince onun yanına gider ve onu sıkıştırır.

Betül’den, Çolak ağanın ihaleye vereceği fiyatı kendisine söylemesini ister. Arada kalan Betül, ihale fiyatını çolak ağadan öğrenmeye çalışır. Füsun arkadaşlarına Şermin ile çolak ağanın aralarında bir şeyler başladığını söyler. Şermin, çolak ağayla evlenme hayalleri kurmaya başlar.

Çolak ağa ise Betül’e çok pahalı bir mücevher alır ve onu koluna takıp restorana gider. Şermin ve arkadaşları onları görünce şok olur. Çolak ağa Betül’le sevgili olduğunu herkese açıklar. Şermin, kızının yanına gidip babası yaşındaki adamla ne işi olduğunu sorar.

Hakan, Lübnan’a gider ve Fikret’in bulunduğu yeri bulur. Fikret, kaçmaya çalışırken vurulur. Haman, onu yaralı bir şekilde bulup oradan uzaklaşır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler