Ana SayfaDizilerYasak Elma 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Doğan'la Meriç'i Öpüşürken Görüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Doğan’la Meriç’i Öpüşürken Görüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 134. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan’ın kızını evden kovduğunu öğrenen Handan geri dönüyor. Kızının Yıldız yüzünden kovulduğunu düşünüp Doğan’dan onu ayırmak için Ender’den yardım istiyor. Ender, Meriç’e Doğan’ın ondan hoşlandığını söylüyor. Meriç, Doğan’ın yanına gidip onunda kendisinden hoşlandığını bildiğini söyleyip onu öpüyor. O sırada Yıldız içeri giriyor. Yıldız, Doğan’la Meriç’i öpüşürken görüyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Doğan’la Meriç’i Öpüşürken Görüyor!

Yasak Elma 135. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Kumru’yu eve döndüremiyor. Kumru, kapıyı açtığında annesini karşısında görüş çok şaşırıyor. Annesini kovmaktan beter ediyor ve ondan bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Kumru, beklenenin aksine çok iyi bir garson oluyor. Caner ile Emir, onu hayretler içinde izliyorlar. Kumru’nun gidecek yerinin olmadığını öğrenen Ekin, ona evinde kalabileceğini söylüyor.

YASAK ELMA 134. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doğan Yıldız’a, onu sevdiğini ve evliliklerinin gerçek olmasını istediğini söylüyor. Yıldız, biraz düşündükten sonra ona cevap vermek istediğini söylüyor. Bu arada Doğan, Yıldız’ın üzerine titriyor. Doğan, Kumru’nun garsonluk yaptığını öğreniyor. Üzerine bir de Ekin’in evinde kalmaya başladığını öğrenince öfkeden deliye dönüyor.

Ekin’in evine gidip Kumru’dan eve dönmesini istiyor. Kumru ise kabul etmiyor. Garsonluk yapmaya devam ediyor. Meriç, Kumru’yu görmeye geliyor. Kumru, Meriç’i oradan kovup ondan bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Handan, kızının Yıldız yüzünden evden kovulduğunu düşünüp Ender’i bulup onunla buluşuyor.

Onlar Yıldız’la Doğan’ı ayırmak için yardım istiyor. Ender, hemen kabul ediyor. Aklına Meriç geliyor ve onun aklına girmeyi planlıyor. Meriç, Doğan’a karşı bir şeyler hissediyor. Ancak ona açılmaya cesaret edemiyor. Ender, Meriç’i yanına çağırıp Doğan’la bir gün önce akşam yemeği yediklerini duyduğunu, Doğan’ın ondan hoşlandığını bildiğini söylüyor.

Eğer ondan hoşlanmasa Doğan’ın asla şirkette biriyle yemek yemeyeceğini söylüyor. Handan, Yıldız’ın yanına gidip Doğan’dan ayrılması karşılığında ona para teklif ediyor. Yıldız, Handan’la dalga geçip onu kovuyor. Handan, aldığı ses kaydını Doğan’a dinletiyor. Doğan, Yıldız’ın her şeyi kendisine anlattığını söyleyip ses kaydının devamını dinletiyor.

Yıldız, Doğan’ın evlenme teklifini kabul ettiğini söylemek için şirkete gidiyor. Meriç, Doğan’ın yanına gidip duygularının karşılıklı olduğuna çok sevindiğini söyleyip onu öpüyor. O sırada Yıldız içeri giriyor ve onları öpüşürken görüyor. Olanlara anlam dahi veremeyen Doğan, ne yapacağını bilemiyor.

Yasak Elma 134. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan’ın Dönmesiyle Yıldız’ın Huzuru Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler