Ana SayfaDizilerYasak Elma 134. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan'ın Dönmesiyle Yıldız'ın Huzuru Kaçıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 134. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan’ın Dönmesiyle Yıldız’ın Huzuru Kaçıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 134. yeni bölümüyle 7 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çağatay, Doğan’ı kıskandırmak için elinden geleni yapar. Yıldız, Kumru’nun yanına gidip onu eve döndürmeye uğraşır. Kumru ise, Ekin’in restoranında garson olarak işe alınır. Doğan Yıldız’a, aşık olduğunu itiraf eder. 1Kumru, karşısında annesini görünce şok olur. Yasak Elma 134. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Handan’ın dönmesiyle Yıldız’ın huzuru kaçıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Handan’ın Dönmesiyle Yıldız’ın Huzuru Kaçıyor!

Yasak Elma 134. bölüm 1. fragmanında; Doğan’ın eski eşi Handan geri dönüyor. Handan, Doğan’dan hesap sormak için onun evine geliyor. Yıldız’ı ve annesini küçük gören tavırlar sergiliyor. Kumru, Ekin’le yakınlaşıyor. Doğan, kızını onun evinden almak için yanına gidiyor. Kumru ise, babasıyla gitmek istemiyor, Handan, Ender’le konuşmaya gidiyor. Ender ise, yeni bir müttefik bulmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte Yasak Elma 134. bölüm 1. fragmanı….

 

YASAK ELMA 133. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender Çağatay’a, Yıldız’ın Doğan’a gerçekten aşık olup evliliklerinin gerçek olabileceğini söyler. Çağatay, bunun düşüncesine bile dayanamaz. Her fırsatta Doğan’a, Yıldız’ın hala kendisini sevdiğini ima eder. Doğan, Kumru’nun Ezgi’nin evinde kaldığını öğrenir. Onu gizliden izletir.

Yıldız’da Kumru’nun nerede kaldığını öğrenir ve onu hemen eve getirip evdeki gerginliğine son vermek ister. Doğan’a, Bursa’ya bir arkadaşının yanına gittiğini söyler. Valiziyle birlikte Kumru’nun yanına gider ve ona, eve dönmeye razı etmeden yanında kalacağını söyler. Yıldız, Kumru’nun gözünü korkutmak için çalışması gerektiğini söyler.

Onun bu söylediği ters teper. Ömer, restoranını Ekin’e devir edip yurt dışına gider. Yıldız, Kumru’nun garson olarak çalışmayı kabul etmeyeceğini düşünerek Emir’i arar. Emir, iş görüşmesi için Ekin’i restorana gönderir. Kumru, garson olarak çalışıp babasını rezil etmeyi planlar ve Ekin’in restoranında garson olarak çalışmak için görüşmeye gider.

Ekin, Kumru’yu görür görmez ona işe alındığını söyler. Yıldız, Halit Can’ı doktora götürür. Doktor ondan babasıyla birlikte gelmesini ister. Çağatay, Yıldız’la doktora gider ve doktor anne baba olarak çocuklarıyla daha çok birlikte vakit geçirmeleri gerektiğini söyler. Yıldız, mecbur kalıp Halit Can için Çağatay’la yemeğe çıkar.

Doğan, onların yemekte olduğunu öğrenir ve çok sinirlenir. Yıldız’a, bir daha Çağatay’la görüşmesini istemediğini söyler. Yıldız, Halit Can için görüştüklerini anlatır. Doğan, Çağatay’ın Halit Can’ın öz babası bile olmadığını söyleyince Yıldız, Halit Can’ın babası öldüğünde çok küçük olduğu için onu babası bildiğini söyler.

Yıldız, Doğan’ın kendisinden ayrılmak istediğini düşünmeye başlar. Ama Doğan Yıldız’a, ayrılmak istemediğini evliliklerinin gerçek bir evlilik olmasını istediğini, onu çok sevdiğini itiraf eder. Yıldız, Doğan’la gerçek bir evlilik yaşamayı kabul edecek mi?

Yasak Elma 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Yıldız’a Aşık Olduğunu İtiraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler