Ana SayfaDizilerYasak Elma 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Yıldız'a Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Yasak Elma 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Yıldız’a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 133. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Doğan’ı kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Yıldız, Kumru’nun yanına gidip onu eve döndürmeye uğraşıyor. Kumru ise, Ekin’in restoranında garson olarak işe alınıyor. Doğan Yıldız’a, aşık olduğunu itiraf ediyor. Kumru, karşısında annesini görünce şok oluyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Doğan Yıldız’a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Yasak Elma 134. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender Çağatay’a, Yıldız’ın Doğan’a gerçekten aşık olup evliliklerinin gerçek olabileceğini söylüyor. Çağatay, bunun düşüncesine bile dayanamıyor. Her fırsatta Doğan’a, Yıldız’ın hala kendisini sevdiğini ima ediyor. Doğan, Kumru’nun Ezgi’nin evinde kaldığını öğreniyor. Onu gizliden izletiyor.

YASAK ELMA 133. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız’da Kumru’nun nerede kaldığını öğreniyor ve onu hemen eve getirip evdeki gerginliğine son vermek istiyor. Doğan’a, Bursa’ya bir arkadaşının yanına gittiğini söylüyor. Valiziyle birlikte Kumru’nun yanına gidiyor ve ona, eve dönmeye razı etmeden yanında kalacağını söylüyor. Yıldız, Kumru’nun gözünü korkutmak için çalışması gerektiğini söylüyor.

Onun bu söylediği ters tepiyor. Ömer, restoranını Ekin’e devir edip yurt dışına gidiyor. Yıldız, Kumru’nun garson olarak çalışmayı kabul etmeyeceğini düşünerek Emir’i arıyor. Emir, iş görüşmesi için Ekin’i restorana gönderiyor. Kumru, garson olarak çalışıp babasını rezil etmeyi planlıyor ve Ekin’in restoranında garson olarak çalışmak için görüşmeye gidiyor.

Ekin, Kumru’yu görür görmez ona işe alındığını söylüyor. Yıldız, Halit Can’ı doktora götürüyor. Doktor ondan babasıyla birlikte gelmesini istiyor. Çağatay, Yıldız’la doktora gidiyor ve doktor anne baba olarak çocuklarıyla daha çok birlikte vakit geçirmeleri gerektiğini söylüyor. Yıldız, mecbur kalıp Halit Can için Çağatay’la yemeğe çıkıyor.

Doğan, onların yemekte olduğunu öğreniyor ve çok sinirleniyor. Yıldız’a, bir daha Çağatay’la görüşmesini istemediğini söylüyor. Yıldız, Halit Can için görüştüklerini anlatıyor. Doğan, Çağatay’ın Halit Can’ın öz babası bile olmadığını söyleyince Yıldız, Halit Can’ın babası öldüğünde çok küçük olduğu için onu babası bildiğini söylüyor.

Yıldız, Doğan’ın kendisinden ayrılmak istediğini düşünmeye başlıyor. Ama Doğan Yıldız’a, ayrılmak istemediğini evliliklerinin gerçek bir evlilik olmasını istediğini, onu çok sevdiğini itiraf ediyor. Yıldız, Doğan’la gerçek bir evlilik yaşamayı kabul edecek mi?

Kumru, eve dönmeyi kabul etmiyor ve Ezgi’de kalmaya devam ediyor. Kapı çalıyor ve kapıyı açtığında karşısında annesini buluyor. Kumru’nun annesinin geri dönmesiyle Yıldız’ın hayatında neler değişecek?

Yasak Elma 133. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kumru’nun Annesi Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler