Ana SayfaDizilerYasak Elma 133. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kumru'nun Annesi Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 133. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kumru’nun Annesi Geri Dönüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 133. bölümüyle 28 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ender, herkesi birbirine düşürecek yeni bir plan daha yapar. Çağatay’ın, Doğan’dan Yıldız’ı kıskanmasını sağlar. Gittikleri ortamda Yıldız’ın, kendisinin üzerine yürüyüp olay çıkmasını sağlar. Milleti birbirine düşürdükten sonra kendisinin bu durumdan karlı çıkacağını düşünür. Yasak Elma 133. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kumru’nun annesi geri dönüyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru’nun Annesi Geri Dönüyor!

Yasak Elma 133. bölüm 2. fragmanında; Ender Çağatay’a, Yıldız’ın onu kıskanmasını sağlıyor. Yıldız, Kumru’nun kaldığı yeri bulup onu yardım etmek için onun yanına gidiyor ve onu almadan konağa dönmeyeceğini söylüyor. O sırada kapı çalıyor ve Kumru karşısında annesini görüyor.

İşte Yasak Elma 133. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 132. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, bebeğini kaybeder. Yıldız, onun yanından ayrılmaz. Kumru, Yıldız’a yaptıklarından çok pişman olur ve ondan özür diler. Yıldız, Kumru’yu kimseye göstermeden eve girdirmeye çalışır. Caner ile evdekiler ikisinin kol kola eve girdiğini görür. Yıldız, hemen bir yalan uydurup onları susturur. Meriç, Kumru’nun bebeğini kaybettiğini öğrenip hemen onun yanına gider.

Ender, bir televizyon programının canlı yayınına katılır. Orada Çağatay’la birbirlerini ne kadar sevdiklerini, kendisinin de Çağatay’ın da etraflarındaki toksitlerden kurtulduktan sonra çok mutlu olduklarını söyler. Çağatay da canlı yayına katılır ve hayatında ilk kez aşık olduğunu, Ender’le çok mutlu olduğunu söyler.

Yıldız, öfkeden deliye döner. Hemen Çağatay’la konuşmaya gider. Onu evde bulamayınca gidip Çağatay’ın arabasının sileceklerini kırar. Ender, evin güvenlik kamerasından o görüntüleri görüp telefonuna kaydeder. Halit Can’ın okul gösterisine Doğan Yıldız’la birlikte katılır. Oraya Çağatay’da Ender’le gelir. Ender Doğan’a, Yıldız’ın hala nişanlısını sevdiğini söyleyip ona elindeki görüntüleri izletir.

Meriç, Kumru’nun perişan haline dayanamaz ve Çağatay’ı arayıp ona Kumru’nun bebek düşürdüğünü anlatır. Onları buluşturmak için bir plan yapar. Ender, onların konuşmalarını duyar ve Çağatay’la Kumru’nun görüşecekleri yeri gidip Doğan’a söyler. Meriç’le buluşan Kumru, o kalktıktan sonra karşısında Çağatay’ı görür.

Doğan da adamını o yere gönderir ve onların orada olup olmadığına bakmasını ister. Çağatay ile Kumru’nun buluştuğundan emin olan Doğan, eve gelip Kumru’nun eşyalarını toplattırır. O geldikten sonra da onu evinden kovar. Kumru’nun arabasını da elinden alır. Otele giden Kumru, kredi kartlarının da bloke olduğunu anlar.

Çaresiz Ömer’i arar. Ömer, Kumru’ya yardım etmez. Yıldız, Kumru’ya yardım etmek için onu arar. Kumru ise, onun yardımını istemez. Bir gece kondu evinde olduğu halde ona otelde kaldığını, yakında kendi evine taşınacağını söyler.

Yasak Elma 133. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Yine Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler