Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zuhal Mahir'in Başına Bela Mı...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zuhal Mahir’in Başına Bela Mı Olacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedret, kızı için Raif’in Asiye’nin geçmişine ulaşmasını engelliyor. Onun kocasının öldüğü bilgisine ulaşmasını sağlıyor. Daha sonra Helin’e yurt dışından bir iş ayarlayıp gitmelerini istiyor. Ama Cemal bunu kabul etmiyor. Helin, Asiye’ye ettiği itirafı Zahide’den duyunca deliye dönüyor ve yanlışlıkla arabasıyla Uğur’a çarpıyor. Kaderimin Oyunu 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zuhal, Mahir’ın başına bela mı olacak?

Cuma Dizileri 2021

Zuhal Mahir’in Başına Bela Mı Olacak?

Kaderimin Oyunu 12. bölüm 1. fragmanında; Asiye, Helin’den oğlunu yaralamasının hesabını soruyor. Mahir, ailesi için çırpınırken kardeşi ona, Asiye ve çocukları onu kullandığını onların onun ailesi olmadığını söylüyor. Mahir, Zuhal’le istemese de görüşmeye devam ediyor. Zuhal, onun evlilik numarasının kimsenin anlamadığına şaşırıyor. Harun bey, oğlunun kumarhane işlettiğini anlıyor mu?

İşte Kaderimin Oyunu 12. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal, Raif’in Asiye’yle ilgili dosyayı aldığını görüyor. Ama Raif, o dosyada sadece Asiye’nin evlendiğini ve eşini bir trafik kazasında kaybettiğini öğreniyor. Nedret, kızı için bunu önceden engelliyor. Raif’in tuttuğu adama para verip onun sadece bu bilgileri almasını sağlıyor. Cemal’de, çok rahatlıyor.

Helin, evde olmaktan sıkılıyor ve çalışmak istiyor. Hemen annesi onu evden uzaklaştırmak için yurt dışında bir tanıdığını arayıp ona iş teklifinde bulunmasını sağlıyor. Helin, bu teklifi alınca havalara uçuyor. Ancak Cemal, kesinlikle yurt dışına gitmek istemediğini söylüyor. Helin, Asiye’yle dertleşiyor.

Ona, aslında kocasına bir yalan söylediğini ama kimseye söylememesini istiyor. Asiye, öyleyse kendisine anlatmamasını istiyor. Helin, aslında Cemal’in kendisini terk ettiğini ama onu elinde tutmak için hamile olduğu yalanını söylediğini anlatıyor. Asiye, Cemal’in kendisine anlattıklarının doğru olduğunu anlıyor.

Cemal, çocukları at çiftliğine götürüyor. Helin ile Mahir oraya sonradan geliyor. Asiye, Helin’in geldiğini görüp onun kendisini kıskandığını düşünüyor. O hemen Cemal’le görüşmek istediğini söylüyor. İkili tartışarak içeri giriyor. Cemal ona, asla Helin’e, yurt dışına çıkmayacağını yineliyor.

Mahir, çocuklarla konuşurken dalıp onların geleceği hakkında konuşmaya başlıyor. Asiye, Mahir’le konuşup ondan çocuklara hayal kurmasını sağlamamasını, onunda bir hayatı olacağını, kendileri yalnız kaldığında hayal kırıklığına uğramalarını istemediğini söylüyor. Mahir, o gece iş yemeğine çıkıyor. Orada tanıştığı kıza her şeyini anlatıyor.

Helin Zahide’den, kocasını elinde tutmak için hamilelik yalanı uydurduğunu duyuyor ve bunu Asiye’nin ona söylediğini düşünüp öfkeyle arabasına biniyor. Uğur’u görmeden ona çarpıyor.

Kaderimin Oyunu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahir İle Helin Gerçekleri Öğreniyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler