Ana SayfaDizilerOğlum 5. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Zeynep Velilere Kendisini Anlatmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 5. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Zeynep Velilere Kendisini Anlatmaya Çalışıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Oğlum, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demet, Efe’ye kurula çıkacağını ondan o gün Kaan’a neler olduğunu hatırlamasını ve anlatmasını ister. Kaan, her şeyi hatırlar. Ancak anlatmak istemez. Zeynep, kalbinin kırılacağını bildiği halde yinede Melike’yle konuşmaya gider. Malike, Zeynep’le konuşmayı kabul edecek mi? Oğlum 5. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Zeynep, velilere kendisini anlatmaya çalışıyor.

Oğlum 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Melike’yle Görüşmeye Gidiyor!

Zeynep Velilere Kendisini Anlatmaya Çalışıyor!

Oğlum 5. bölüm 2. ön izlemesinde; Zeynep’in çocuklarının öğretmeni olmasını istemeyen veliler okulun bahçesinde toplanıyor. Kaçmak yerine Zeynep onların karşısına çıkıp yaşadıklarını anlatıyor. Efe’nin oğlu olduğunu onu sevmekten vazgeçemeyeceğini, eğer suçlunun kendisiyse cezasını çekmek istediğini söylüyor. Ama veliler Zeynep’i istemediklerini haykırıyor.

İşte Oğlum 5. bölüm 2. ön izlemesi…

OĞLUM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Melike, kocasıyla ve kızıyla ilgilenmez. Her gün oğlunu görmeye mezarlığa gider. İrfan, onun normal hayatına dönmesini ister. Efe, mahkemede konuşmadığı ve suçu kabul ettiği için tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk edilir. İlk günü çok zorlu geçer. Işıklar kapatılınca çok korkar.

Oradaki çocuklar Efe’nin kıyafetlerini alır. Tuğrul’un müşterileri ondan aldıkları malları geri iade eder. Bazıları da onunla çalışmayı bırakır. İtibarını düşünen Tuğrul, oğlunun akıl hastası olduğunu ispatlarsa hem onu hapishaneden kurtaracak, hem de kendi itibarını kurtaracak bir plan yapar.

Zeynep’in annesine Demet’e dediklerini anlatmasını ister. Demet önce Tuğrul’la konuşur. Tuğrul ona, oğlunun küçükken bir köpeği olduğunu kendisinin oğlunun köpeğe zarar verirken gördüğünü, Zeynep’in babasının da akıl hastası olduğunu söyler. Demet daha sonra Zeynep’in annesiyle de görüşür. Oda aynı şeyleri anlatınca Demet Efe’nin yanına gider.

Ona köpeği olup olmadığını sorar. Efe, yavru köpeğinin eve çiş yaptı diye zorla babasının onu ormana terk ettiğini hatırlayıp ağlar. Demet’e ise bir şey hatırlamadığını söyler. Zeynep, Efe’ye kıyafet bırakır. Efe, kıyafetleri oradaki çocuklara dağıtır. Zeynep’in öğrencilerinin velileri onu istemez. Okul müdiresi Zeynep’i yanına çağırıp ondan istifa etmesini ister.

Zeynep ise, istifa etmeyeceğini söyler. Ancak okulun bahçesine veliler birikir. Müdüre hanım ondan arka kapıdan çıkmasını ister. İrfan, Melike’ye içindeki zehri kusar. Onun geç kalmasıyla oğlunun başına bunların geldiğini söyler. Kaan’ın onun yüzünden öldüğünü haykırıyor.

Daha sonra İrfan, valizini alıp evi terk eder. Melike, onun gidişini üzülerek seyreder.

Oğlum 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melike İntihar Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler